Hjemme hos Line

Hvordan bygge et funskjonelt og flott kjøkken på liten plass? Bloggeren Line fra Nittedal har svaret!

Line Jansen sitt Line kjøkken
Kjøkkendetaljer fra Lines "Line" kjøkken
Line Jansen sitt Line kjøkken

I et rekkehus på 90 kvm i Nittedal bor bloggeren Line som har bloggen "Har en drøm" sammen med mann og to ungdommer på 15 og 16 år. Kjøkkenet er et viktig rom for familien så Line ønsket seg et plasseffektivt kjøkken der det både var plass til matlaging, spising, lekselesing og kos.

Kjøkkenet er lite og kvadratisk med få muligheter i forhold til planløsning. Ønsket var et praktisk og "rent" kjøkken med glatte flater for enkel rengjøring og takhøye skap for maksimal utnyttelse av plassen. Valget falt på Sigdal kjøkken sin nyeste kjøkkenmodell "Line".

Line samarbeidet tett med Studio Sigdal Lørenskog i planleggingen av kjøkkenet og fikk god hjelpe til alt fra smarte løsninger, målinger, valg av farge, benkeplater og håndtak. Hun valgte også å bruke forhandlerens egen montør og sier at: "Kjøkkenet var montert på èn dag av en meget hyggelig og flink ung mann."

For å utnytte plassen best mulig har familien valgt å bygge inn både microbølgeovn, koketopp og stekeovn. De har også store, gode skuffer med masse plass. For ekstra komfort valgte de dempere på skap og skuffer.

Til daglig bruker familien kjøkkenet til matlaging, frokost og middag i hovedsak og innimellom blir det også gjort lekser på kjøkkenet. Line sier at: "Nå som kjøkkenet er nytt og trivelig hender det rett som det er at mor i huset tar en ekstra lang og god lunsj med et nytt blad også. Dessuten ser vi frem i mot julebakst og juleverksted når den tiden kommer."

Det er viktig med god planlegging når man skal få nytt kjøkken. Det gamle kjøkkenet må rives, vegger rettes, tak og vegger males, gulv skiftes og kanskje varmtvannstanken må byttes, alt dette tar ekstra tid og må tas med i tidsplanen. Hos Line hadde det gamle kjøkkenet stått i 25 år så det ble endel jobb før de kunne nyte middagen i sitt nye kjøkken fra Sigdal. Line avslutter med å si:

"Vi er veldig fornøyde med både løsninger, utseende og det som synes og være et utrolig solid og holdbart kjøkken!! Gleder oss til mye kos og gode stunder her i årene fremover."

Alle bildene i artikkelen er tatt av ©Line Jansen

Les mer om Sigdal kjøkken sin front Line.

Line Jansen sitt Line kjøkken
Kjøkkenmodell: LIne hvit
Line Jansen sitt Line kjøkken

Kategori: Hjemme hos Tags: Hjemme hos