Benkeplater

Benkeplaten er en vesentlig del av kjøkkenet, og bør stå i tråd med det du synes er stilriktig og hensiktsmessig. Sigdal tilbyr et rikt utvalg av benkeplater i flere
materialer og utførelser, slik at du skal få en benkeplate som passer ditt bruk. Undersøk de ulike mulighetene som finnes, la deg inspirere og finn en benkeplate som er riktig for deg.
Vi har også mange svanemerkede benkeplater.

Her viser vi kun et utvalg av våre benkeplater, kontakt din nærmeste forhandler for å høre hva de kan tilby.

Vi gjør oppmerksom på at fargene kan variere fra det originale produktet. For å få riktig fargegjengivelse ber vi deg ta en titt på fargeprøvene hos våre forhandlere.

Sigdal kjøkken - Amfi Eik

Laminat

Velger du laminat, får du en meget slitesterk benkeplate som holder seg like fin år etter år. Laminat er også lett å vedlikeholde og er et av de mest brukte materialene til benkeplater. 

Se vårt utvalg av laminat benkeplater >

Studio Sigdal Bergen

Heltre

Heltre benkeplate er et populært valg hos nordmenn. Platene er slitesterke og småskader som hakk og riper kan jevnes ut eller slipes bort. Heltre benkeplate trenger jevnlig vedlikehold.

Se vårt utvalg av heltre benkeplater >

Sigdal kjøkken - Scala Inframe S5500-N

Stein og kompositt

Naturstein og kompositt er slitesterke materialer som tåler røff behandling. Benkeplatene trenger lite vedlikehold, men for å beskytte en benkeplate i naturstein mot fett og smuss er det viktig å tilføre benkeplaten fett. Den mest brukte steinsorten til benkeplater er granitt.

Se vårt utvalg av stein benkeplater >

Sigdal kjøkken - Horisont S5500-N, benk

CoreStone

Corestone er et  gjennomfarget komposittmateriale og består av 1/3 akryl og 2/3 mineraler med fargepigmenter og en kjerne av spon. Platene er porefri og skjøter limes og slipes slik at man får optisk usynlige skjøter.

Se vårt utvalg av CoreStone benkeplater >

Sigdal kjøkken - Line Inframe

Andre materialer

Vi i Sigdal leverer et rikt utvalg benkeplater fra våre leverandører enten du vil ha Corian®, bambus og stål. Kontakt din lokale forhandler for å få oversikt over vårt fulle sortiment av benkeplater.

Se vårt utvalg av benkeplater >

Herregaard, farge: Premium white

Forkanter

Våre laminatplater leveres med forkanter i rett eller avrundet laminat, samt i heltre med mange forskjellige kantprofiler. 

Se vårt utvalg forkanter >