Benkeplater

Velg rett benkeplate til ditt kjøkken

Benkeplaten er en vesentlig del av kjøkkenet, og bør stå i tråd med det du synes er stilriktig og hensiktsmessig. Undersøk de ulike mulighetene som finnes, la deg inspirere og finn en benkeplate til kjøkkenet som er riktig for deg.

Laminat

Velger du laminat, får du en meget slitesterk benk som holder seg like fin år etter år. Laminat er også lett å vedlikeholde.

Mer om laminat

Line har et stort designregister. Med sine slette MDF-fronter i hele 15 forskjellige malte farger

Kompaktlaminat

En benkeplate i kompaktlaminat er det riktige valget om du ønsker en tynn, stilig og praktisk benkeplate. Les om fordelene og ulempene ved å velge en benkeplate i kompaktlaminat.

Mer om kompaktlaminat

Mild og godlynt kjøkkenmodell i lys eik med liggende trestruktur og innfreste grep.

Heltre

Massivt tre er både levende og varmt, ekte og vakkert, og det tåler aldring. Tre er litt mer følsomt enn laminat og derfor leverer vi våre treplater hardvokset eller oljet. 

Mer om heltre

Naturstein

Naturstein og kompositt er slitesterke materialer som tåler røff behandling. Platene trenger lite vedlikehold, men for å beskytte en benkeplate i naturstein mot nedtrengning av forskjellige former for fett og smuss er det viktig å tilføre platen fett.

Mer om naturstein

Corestone

Corestone er et gjennomfarget komposittmateriale og består av 1/3 akryl og 2/3 mineraler med fargepigmenter og en kjerne av spon. Platene er porefri og skjøter limes og slipes slik at man får optisk usynlige skjøter.

Mer om Corestone

Elegant og moderne eikekjøkken. Slette fronter i eikefinér med integrert kantlist i eik som markerer kjøkkenets linjer og komposisjon.

Kantlister til laminatbenkeplater

For å beskytte den eksponerte overflaten på laminatplaten tilbyr vi et utvalg kantlister til benkeplaten din. En kantlist til laminatbenkeplaten beskytter mot fukt samtidig som den gir et stilrent uttrykk på kjøkkenet.

Mer om kantlister laminat

Hjelp til å velge riktig benkeplate

Avtal et designmøte i butikk eller online.

Abonner på våre kjøkkentips

Du får mail med tilbud, inspirerende artikler, tips og råd.

Vennligst oppgi en e-postadresse.

Noe gikk galt ved sending av skjemaet! Vennligst prøv igjen senere eller kontakt vår kundeservice.

Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA. Googles personvernregler og vilkår for bruk gjelder. Se vår personvernerklæring her. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet ved å klikke på avregistreringslenken i nyhetsbrevet du har fått.

Takk for at du meldte deg på!