Slik kjøper du kjøkken

Fire steg til et ferdig kjøkken

Det skal være enkelt og smidig å velge kjøkken fra oss! Vi følger deg hele veien fra inspirasjon til ferdig montert kjøkken.

1. Finn din stil

Skriv ned alt som er viktig for deg på ditt nye kjøkken, både praktisk og stilmessig. Kom gjerne innom en av butikkene våre og utforsk våre utstillinger, vårt store utvalg kjøkken og vår fargekolleksjon Jordnær. Da får du også sjansen til å kjenne på og føle på materialer og teksturer.

Alle våre kjøkken
Prøv vårt designverktøy
Inspirasjon

2. Designmøte

Den smidigste og enkleste måten å virkeliggjøre kjøkkendrømmene dine på er å møte en kjøkkendesigner. Det koster ingenting og er ikke bindende. Sammen kan dere gjøre en behovsanalyse og se på ulike kjøkkenstiler. Du kan stille spørsmål om materialer, design og montering av kjøkkenet. Husk å tenke igjennom følgende før møtet: Hvordan ønsker du å bruke kjøkkenet? Hvilken stil passer deg? Hvor stort er ditt budsjett? Ta med en god tegning av kjøkkenet og merk av viktige ting som dører, vinduer, vann og ventilasjon. Sammen finner dere en vei videre som passer for dere.

Avtal møte i butikk eller online

3. Tilbud og bestilling

Etter en behovsanalyse og enighet om kjøkkenstil er det på tide å tegne kjøkkenet. Det er vårt ansvar at kjøkkenet blir riktig utformet og passer til ditt hjem. Din kjøkkendesigner vil komme med forslag og tilbud som du kan tenke på. Hos Sigdal bygger vi kjøkken når vi får bestillingen. Det er derfor det tar litt tid før våre kjøkken blir klare til å leveres. Men vi synes det er verdt det. Når vi lar mennesker som kan kjøkken, bygge ut fra din bestilling, kan vi garantere at det blir akkurat sånn du vil ha det. Det gjør oss også fleksible slik at vi kan finne løsninger som er unike for nettopp dine behov.

Les om vår desingfilosofi og fabrikk

4. Levering og installasjon

Alle kjøkken er skreddersydd og produsert på bestilling. Siden vi tar ansvar for å kontrollere skrogene, frontene, skuffene og innredningen ved fabrikken, kan vi garantere kvaliteten. Slik kan vi også love at kjøkkenet har god kvalitet. Kjøkkenene leveres sammensatt og komplett, noe som gjør det enklere for snekkerne. 

Våre forhandlere hjelper deg gjerne slik at du får kontakt med sertifiserte montører som kan hjelpe deg med installsjon av kjøkkenet og garanterer for at jobben blir gjort riktig. Dersom du monterer kjøkkene selv kan du se våre monteringsfilmer for tips og råd.

Våre kjøkken blir levert hjem til deg til avtalt tid ferdig sammensatt og klare til montering.

Mer enn bare et kjøkken

Vi har utviklet noe vi kaller for Sigdalmetoden. Den bygger på noen utvalgte tjenester som hjelper deg gjennom hele prosessen og gjør det enklere å få det kjøkkenet du drømmer om.

Sigdal metoden bygger på over 70 års erfaring med å designe, bygge og levere kjøkken. Erfaringen vår har hjulpet oss til å forstå hva mennesker synes er viktig for å få et nytt kjøkken på plass. Det kanskje viktigste elementet i Sigdalmetoden er den personlige kontakten – at noen hjelper deg gjennom hele prosessen, fra idéstadiet og helt frem til du er 100 prosent fornøyd.

For at du skal få et bedre bilde av hva vi tilbyr og hva som inngår i Sigdal metoden, følger her en oversikt over de tjenestene vi hjelper deg med – slik at du får kjøkkenet du har drømt om. 

VELKOMMEN TIL Å OPPLEVE SIGDALMETODEN – VEIEN TIL DITT NYE KJØKKEN!

Garanti kjøkken

I henhold til Kjøpsloven har du krav på 5 års reklamasjonsrett. Hos Sigdal får du 10 års garanti, under forutsetning av at monterings- og vedlikeholdsveiledningen er fulgt. For institusjoner, yrkesbygg, utleieboliger etc. gjelder særskilte garantibestemmelser. For benkeplater i heltre og laminat er garantitiden 10 år. For bad gjelder kjøpslovens bestemmelser. Kompletteringsgarantien er på 2 år.

Forbehold

Massive og finerte skapdører, skuffefronter og dekorlister i våre kjøkken er av naturmateriale. Variasjon i farge og struktur mellom enkeltdeler og leveranser kan derfor forekomme. Dessuten skjer det en naturlig forandring av materialet over tid. Vi tar forbehold om eventuelle avvik i gjengivelse av farger, treslag og overflater, og henviser til produkt- og fargeprøver hos Sigdalforhandleren. Vi tar også forbehold om trykkfeil og endringer i produkter og spesifikasjoner.

Avtal et møte og start din kjøkkenreise

Vi i Sigdal gjør alt vi kan for at du som kunde skal få den beste opplevelsen på veien mot ditt nye kjøkken.

  • Vi treffes digitalt, på telefon eller i butikk.

  • Når du er klar tegner vi ditt kjøkken og gir deg et tilbud basert på dine ønsker og behov.

Avtal møte