Oppbevaring

Ingenting er mer arealeffektivt og plassbesparende enn en skyvedørsgarderobe. Skyvedører kan brukes overalt - i stua, entréen, soverommet eller vaskerommet. Skreddersydde skapløsninger gir vanligvis 30-50% mer skap- og oppbevaringsplass.

Sigdal er mer enn bare kjøkken

God oppbevaring kan utgjøre en stor forskjell, i alle rom. Garderobe på soverommet, oppbevaringsløsninger i gangen og kontor- eller oppbevaringsmøbler i boden. Hos Sigdal får du skreddersydd oppbevaring etter dine ønsker og behov.

Hos Sigdal får du også et bredt utvalg av baderomsmodeller, i tillegg til garderobeløsninger. For å få den beste oppbevaringen for deg og ditt hjem, har vi mange oppbevaringsløsninger å velge mellom.

Leter du etter garderobeskap eller kanskje skyvedører med plassbygget interiør? Det er også mulig å få plassbygd innredning uten dører, altså åpen oppbevaring. Vi kan lage skjenker med benkeplate på toppen, samt plassbygde bokhyller, TV-benk og kontoroppbevaring. Avtal møte en av våre butikker og finn oppbevaringsløsningen du drømmer om. 

Slik foregår et møte om oppbevaring

  • Ta gjerne med en skisse med mål av rommet du ønsker oppbevaringen i. Husk å ta målene på hele rommet så kan vi hjelpe med å finne riktig løsning.
  • I butikk går vi gjennom dine behov og forventninger til oppbevaring og ser hva som passer best, avhengig av rommets utforming.
  • Vi diskuterer og viser ulike materialvalg som finnes og skisserer så i vårt tegneprogram sammen med deg.
  • Siden hver oppbevaringsløsning er unik blir en stor del av møtet å snakke om hva slags interiør dere ønsker.
  • Du vil da motta et tilbud fra oss i butikken. Vi går gjennom tilbudet og snakker om pris og alternative løsninger.

Hvilke faktorer påvirker prisen mest når det gjelder oppbevaring?

Den største faktoren er typen interiør som er bak dørene eller skyvedørene, samt hvilket materiale på innredningen du velger. For eksempel er skuffer dyrere enn hyller. Størrelsen har selvfølgelig betydning, og også rommets utforming. For eksempel: Er det rett vegg eller skråtak, kan prisen variere noe.

Vi hjelper deg med å finne en oppbevaringsløsning som passer ditt budsjett.

Våre mest populære oppbevaringsløsninger

På 38 kvm har Kristin og Borgar Lindhjem laget et vaskerom utenom det vanlige med marmor og spreke fargevalg.
Denne modellen har et stort designregister. Med sine slette MDF-fronter i hele 15 forskjellige malte farger – pluss mulighet for fargetilpasset forkant på skrogene – gir Line deg absolutt alle muligheter.

Artikler til inspirasjon

En gjennomtenkt og godt planlagt oppbevaringsløsning er nøkkelen til et funksjonelt hjem. Her finner du inspirasjon og tips til gode oppbevaringsløsninger.

Avtal gratis planleggingsmøte

Møt en innredningsdesigner som hjelper deg å finne den beste oppbevaringsløsningen for deg.