Annet tilbehør

På denne siden finner du en blanding av praktisk tilbehør som hyller, knagger, kroker og andre ting til ditt kjøkken. Kjøkkenutstyret du bruker ofte i matlagingen bør oppbevares på en fornuftig plass i nærheten av komfyr og arbeidsbenk. En åpen hylle passer perfekt for kokebøker, din favorittkopp og ferske urter. Med en praktisk redskapsstang eller knaggrekke kan du henge sleiver, visper eller stekepanner i en armlengs avstand.

Knaggrekke i eik

Vår knaggrekke i natureik finnes i lengdene 50 og 100 cm. Sett gjerne flere knaggrekker sammen for å skape en herlig landlig følelse på kjøkkenet ditt.

Knaggrekke eik Leveres i natur eik, lakkert
500 mm: 5 knagger, CC-mål mellom knaggene: 100 mm
1000 mm: 8 knagger, CC-mål mellom knaggene: 120 mm

Hylle i eik

Hylle i eik, for montering på innside av dør. Smart oppbevaring på innsiden av skapet som til fordel kan brukes i dobble skap som skafferi.

Beregnet for skapbredde 50 cm. Teknisk info: Mål: 890 x 375 (+60) x 90 mm. Maksbelastning: 3 kg pr. hylle, totalt 12 kg.
Herlig trendkjøkken med slette fronter og innfreste grep, som markerer modellens linjerene design. Horisont kjennetegnes av en klar og kjølig friskhet, noe som representerer ny nordisk design på sitt beste.

Skuff for urter

Våre innvendige skuffer med vekstbelysning gir deg mulighet for å dyrke krydder og urter hjemme i ditt eget kjøkken. Basilikum, sitrongress, sitronmelisse, gressløk, mynte oregano, persille, timian, rosmarin og salvie er eksempler på urter som passer bra å dyrke i kjøkkenet.

Innredningen kan plasseres frittstående på en benkeplate/hylle eller i en innvendig skuff.

Hylleknekt

Hylleknekter med industrielt preg, avbildet i messing, matt utførelse. Finnes også i rustfritt stål. Fåes i to forskjellige størrelser, stor 18x28x2,5 cm og liten 14x18x2,5 cm. Maks belastning liten hylle 15 kg og stor hylle 25 kg.