Annet tilbehør

På denne siden finner du en blanding av praktisk tilbehør som hyller, knagger, kroker og andre ting til ditt kjøkken. Kjøkkenutstyret du bruker ofte i matlagingen bør oppbevares på en fornuftig plass i nærheten av komfyr og arbeidsbenk. En åpen hylle passer perfekt for kokebøker, din favorittkopp og ferske urter. Med en praktisk redskapsstang eller knaggrekke kan du henge sleiver, visper eller stekepanner i en armlengs avstand.

Knaggrekke i eik

Vår knaggrekke i natureik finnes i lengdene 50 og 100 cm. Sett gjerne flere knaggrekker sammen for å skape en herlig landlig følelse på kjøkkenet ditt.

Knaggrekke eik Leveres i natur eik, lakkert
500 mm: 5 knagger, CC-mål mellom knaggene: 100 mm
1000 mm: 8 knagger, CC-mål mellom knaggene: 120 mm

Hylle i eik

Hylle i eik, for montering på innside av dør. Smart oppbevaring på innsiden av skapet som til fordel kan brukes i dobble skap som skafferi.

Beregnet for skapbredde 50 cm. Teknisk info: Mål: 890 x 375 (+60) x 90 mm. Maksbelastning: 3 kg pr. hylle, totalt 12 kg.

Metallben

Metallben, grå utførelse. Finnes i vanlig sokkelhøyde og som bordhøyde.

Hylleknekt

Hylleknekter med industrielt preg, avbildet i messing, matt utførelse. Finnes også i hvit og sort. Fåes i to forskjellige størrelser, stor 18x28x2,5 cm og liten 14x18x2,5 cm. Maks belastning liten hylle 15 kg og stor hylle 25 kg.