Prosjekt

Sigdal - En moderne kjøkkenpartner for prosjektmarkedet

De beste resultatene kommer med systematiske forbedringer, ikke ved skippertak. Riktig gjort første gang lønner seg. Vi har over 70 års erfaring med prosjektsalg. Dette er noe vi kan - bruk oss!

Finn din kjøkkenmodell

Vi har et stor stortiment kjøkken, hvilket passer deg best? Test vårt inspirasjonsverktøy hvor du kan bytte kjøkkenmodell, farge på fronter, vegg, gulv og blandebatteri/vask.

 

Prøv designverktøyet

 

Vi selger tillit

Et så sammensatt produkt som et boligprosjekt er et resultat av innsats fra mange aktører. Som entreprenør eller byggherre skal du derfor velge underleverandører som matcher ditt total-konsept på design, innhold, kvalitet og pris. Når vi i Sigdal ønsker å bidra til et best mulig resultat for ditt prosjekt, er det i trygg forvissning om at vi kan leve opp til nettopp slike krav. Gjennom solid merkekjennskap, stor andel norsk produksjon og kortreiste leveranser, er det neppe uten grunn at Sigdal ofte blir omtalt som Norges Nasjonalkjøkken. Det å få lov til å bygge noens hjem er en stor tillitserklæring. Når Sigdal hører med i leveransen, blir det et synlig og solid kvalitetsstempel på ditt eget produkt.

Vi selger kompetanse

De viktigste råvarene i et vellykket byggeprosjekt, er de tre K-ene. Kompetanse. Kunnskap. Kvalitet.
 

Ett av Sigdals mange konkurransefortrinn er at vi tilbyr en komplett tjenestepakke med stort modellutvalg og en fullservice planleggingsprosess. Våre volumleveranser og større entrepriser bygger dessuten på innarbeidet just-in-time-produksjon, vareflyt, logistikk, transport og kvalitetssikring, med det resutat at vi kan levere kjøkken og bad til lave enhetspriser.

Vi selger kunnskap og kvalitet

Vi involver oss gjerne så tidlig i prosessen som mulig. Erfaring, kompetanse og avansert modelleringsverktøy gjør oss i stand til å skreddersy løsninger som er både karismatiske og kostnadseffektive. Vi kan differensiere utforming, standard og prisnivå innenfor ett og samme prosjekt. Vi mener vi kan tilføre salgsobjektene dine et høyt attraksjonsnivå hos dine kunder. Vi vil ikke ta fra deg gleden ved å prosjektere, oppføre og markedsføre et teknisk vellykket bygg. Vi vil bare minne deg på, i likhet med selve livet, at det er det indre som teller.

Vi selger bærekraft og varighet

Gjennom 70 år har vi produsert og levert gjennomtenkte kjøkkeninnredninger for det norske folk. Stolte håndverkstradisjoner, funksjonelle løsninger og inspirerende designuttrykk har gitt Sigdal posisjon som Norges best kjente kjøkkenmerke. Vi er en del av Nobia, Europas ledende kjøkkenkonsern, som gir oss tilgang til det beste innen teknologi og innovasjon. De senere års bevissthet omkring klima og miljø har også ført til at Sigdal har sterkt fokus på bærekraftige løsninger, fra råvarer til byggeplass. Alle kjøkkenmodeller fra 2019 er sertifisert etter de strengeste kriteriene i Breeam-nor. Dette gjelder bl.a. FSC, PEFC, FIRA @og Svanemerket. Fra vårt produksjonsanlegg i Sigdal har vi gleden av å forsyne et krevende norsk marked med kjøkken som er kortreiste og langvarige. 

Les mer om vårt bærekraftsarbeid

Våre prosjektkontorer

Alle våre Studio Sigdal butikker leverer kjøkken til prosjektmarkedet.

Finn nærmeste prosjektkontor

Vi vil bli bedre!

Fant du det du søkte etter?

Takk!

Mer om prosjektkjøkken