Våre farger

Sigdal har Norges største utvalg av farger på kjøkken

Valget av farger på kjøkkenet er helt avgjørende for en stilsikker og helhetlig opplevelse. Sigdal er en av de kjøkkenprodusentene som kan tilby flest fargevalg på malte og beisede kjøkken, og har 15 ulike farger i sin standard fargepalett. Du kan også blande din egen farge. Dette er en av Sigdals måter å skreddersy ditt kjøkken på.

For en helhetlig opplevelse kan du velge farge på kjøkkenveggen i samme farge som kjøkkenet eller du kan lage kontraster ved å velge en helt annen farge - du velger.

 

Jordnære farger

Vår nye fargekolleksjon Jordnær er et utvalg av 15 harmoniske farger, inspirert av den nordiske naturen. 

Fargene er nøye utvalgt av Sigdals fargeeksperter for å tilføre kjøkkenet ditt både tidsriktige og tidløse kvaliteter. La deg inspirere!

Se alle våre Jordnære farger

NYHET - Koi x Sigdal

Vi i Sigdal er glad i farger og i den forbindelse har vi inngått samarbeid med fargeeksperten Dagny Thurmann-Moe. Dagny er en av Norges fremste kolorister, og gjennom Koi Fargestudio har hun utviklet et helt nytt fargeunivers til Sigdal kjøkken. Fargeuniverset består av malte fronter, veggfarger og fliser.

Les mer om konseptet

Våre beisfarger

Enkelte modeller i eik kan du få i beiset utførelse. Enten i nyanser som er lyse og lette, eller mørke og mettede. Inntil 4 beisfarger på enkelte fronter. Signatur Favn fås i fargen Nøtt.

Velg din farge

Det er sant. Har du en favorittfarge, kan vi hjelpe deg å få den på kjøkkenet ditt. Nå gir vi deg mulighet til å velge farge fra hele den omfattende NCS-skalaen på alle våre malte kjøkkenfronter. Det betyr at du kan, mot et pristillegg, bestille den fargen du vil på kjøkkenet ditt, og på den måten skape den personlige og unike plassen for ditt liv – akkurat slik du vil ha den.

La ikke fargevalget begrense deg. Tenk fritt og skap den plassen for livet du alltid har drømt om. Spør gjerne en av våre kjøkkenspesialister om hjelp til å finne rett farge.

Bestill møte nå

Sånn fungerer fargevalg hos oss

Våre kjøkken leveres som standard i hvitfargen med fargekode: NCS 0601-G70Y. I tillegg har vi 14 standardfarger du kan velge mellom. Disse fargene har vi kalt Jordnær og det er vakre farger spesielt utviklet for å passe på et kjøkken. 

Vi maler både på våre MDF og eikefronter.

Modellene leveres i fargen tilnærmet lik NCS S 0500-N som standard, det er pristillegg for malt og beiset front, se eksempelpris i vår prisindikator.

Du blande din egen farge fra nesten hele NCS-skalaen.

Det er fullt mulig å male om ditt gamle kjøkken. Ta kontakt med er firma som tar slike oppdrag.

Populære farger

Jordnær farge

Hav
Se mer

Jubileumsfarge

2815-Y03R

Jordnær farge

Furu
Se mer

Beisfarge

Lakriz

Jordnær farge

Mold
Se mer

Vil du ha hjelp med fargevalget?

Avtal et designmøte i butikk eller online.

Abonner på våre kjøkkentips

Du får mail med tilbud, inspirerende artikler, tips og råd.

Vennligst oppgi en e-postadresse.

Noe gikk galt ved sending av skjemaet! Vennligst prøv igjen senere eller kontakt vår kundeservice.

Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA. Googles personvernregler og vilkår for bruk gjelder. Se vår personvernerklæring her. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet ved å klikke på avregistreringslenken i nyhetsbrevet du har fått.

Takk for at du meldte deg på!