Mild og godlynt kjøkkenmodell i lys eik med liggende trestruktur og innfreste grep.

Innredning og skapløsninger

Skap et velfungerende kjøkken!

Det er ikke bare det ytre som teller. Like viktig er det som er innenfor skap- og skuffefrontene. Smarte oppbevaringsløsninger for å få utnyttet plassen maksimalt, praktiske innredningsdetaljer og dekorative hyllesystemer – alt er med på å skape et velfungerende kjøkken som du vil trives med i mange år fremover.

Et organisert kjøkken er viktig for den helhetlige kjøkkenopplevelsen, og bidrar til et ryddigere og friksjonsfritt hverdagsliv. Finn din innredningsløsning blant Sigdals sortiment.

Skap et herskapelig preg

Passer perfekt i klassiske tradisjonskjøkken som Herregaard og Scala.

Vitrineskap

Vitrineskap til benk med hel skuff nederst, 80 cm bredde. Lekkert i kombinasjon med luftige skap- og hylleinstallasjoner på siden.

Vinhylle

Vinhylle med kryss - lekker detalj i kombinasjon med tilsvarende sprosseløsning i dører. Ekstra kraftig taggelist.

Fritthengende hyller

Detaljer som gir et lunt og koselig preg i det rette kjøkkenet: Fritthengende hyller og knekter, småskuffer og klassiske glasskuffer.

Åpne skap for hyller

Åpne skap for kurver, tallerkenhyller eller andre detaljer som er både praktiske og dekorative. Her er det kun fantasien som setter grenser!

Tallerkenhylle og småskuffer

Småskuffer er fint til oppbevaring av alt fra risengryn til gummistrikk. En praktisk og pen tallerkenhylle er også integrert i dette overskapet.

Kjøkkendetaljer

Sigdal har svært mange fine detaljer og utstyrsfinesser til ditt nye kjøkken. Dekorlister, baldakiner og skapdører med sprosser er noe av det du kan berike ditt kjøkken med.
Se alle kjøkkendetaljer

Flere skapløsninger

Gode og praktiske løsninger gjør kjøkkenet ditt praktisk og godt å bruke i hverdagen. Vi har mange gode løsninger som gjør kjøkkenet ditt godt å jobbe i.

Smart Skyvedør

Smart Skyvedør, her vist sammen med topphengslede skap. Fås i høyde 320 cm og i breddene 50, 60 og 80 cm. Flere frontutførelser tilgjengelig.

Tandem dispensa uttrekkbar innredning

Tandem dispensa jr., uttrekkbar innredning for 30 og 40 cm benkeskap. Her vist med en kombinasjon av hylle og oppbevaringsbokser.

Tandem dispensa hyller

Uttrekkbar innredning for 30 og 40 cm benkeskap. Her vist med hyller.

Skapløsninger og innredning

Alle små og store detaljer teller når du skal innrede ditt kjøkken.
Se flere skapløsninger