Vi ønsker å bidra til en bærekraftig fremtid for mennesker og miljø gjennom bærekraftig design, bærekraftige materialvalg, produksjonsmetoder og transport. Vårt bærekraftsarbeid, stort eller smått, kaller vi – Sigdal RE:

Bærekraftig materialvalg

Materialer er nøye utvalgt fra kilder med begrenset innvirkning på mennesker og miljø.

Lokal produksjon

Fabrikken vår i Nedre Eggedal har produsert kvalitetskjøkken til det norske markedet siden 1950.

Svanemerkede kjøkken

Sigdal har et stort utvalg svanemerkede kjøkken som oppfyller strenge krav til miljø, helse, kvalitet og funksjon.

Re:New

Med Sigdal RE:New forlenger vi levetiden til kjøkkenet ditt ved å tilby en enkel, fleksibel og bærekraftig måte å gi ditt gamle Sigdal-kjøkken nytt liv. Behold det du liker. Bytt det du ønsker.

Vi tilbyr utskifting av alt fra dører og håndtak til benkeplater og hvitevarer på eksisterende kjøkkenskrog. RE:New er en enkel og fleksibel måte å gi kjøkkenet ditt et nytt design. Et nytt liv. På en bærekraftig måte.

Les mer om RE:New, bytte av kjøkkenfronter og andre deler

Re:Duce

Vi jobber hele tiden med å redusere klimapåvirkningen vår. Dette gjør vi gjennom nøye utvalgte materialvalg, produksjonsmetoder og transport. 

Bærekraft handler også om å kunne leve klimasmart på kjøkkenet, derfor utvikler vi produkter som letter kildesortering og reduserer matsvinn – alt slik at du føler at du gjør en innsats – hver dag.

Les mer om RE:Duce og redusert miljøpåvirkning

Re:Use

Slik tar du vare på ditt gamle kjøkken. Gjenbruk eller resirkuler. Resirkulering handler om hvordan ditt gamle kjøkken kan bli noe nytt. For deg eller for noen andre. Gjenvinning handler om å ta vare på brukte materialer på riktig måte og sørge for at så mye som mulig går tilbake i kretsløpet.

Les mer om RE:Use - gjenbruk eller gjenvinn

Re:Pair

Et kjøkken får tornene over tid, men med riktig stell og vedlikehold kan du forlenge levetiden på kjøkkenet. Ta vare på kjøkkenet ditt og kjøkkenet ditt vil ta vare på deg, i mange år.

Les mer om RE:Pair og hvordan du forlenger kjøkkenets levetid