RE:Duce

Sigdal RE:Duce handler om å velge riktig og å velge smart for å handle bærekraftig. Vi tar aktive valg hver dag. Det handler om kravene vi stiller til bærekraftig produksjon, til våre samarbeidspartnere og til produktene vi velger å tilby i vårt sortiment.
 
Et bærekraftig valg er et som varer lenge. RE:Duce handler også om å hjelpe deg med å ta mer bærekraftige og klimasmarte valg. Velg naturvennlige produkter, kraner som sparer vann og hvitevarer med høyeste miljøsertifisering.
 
Vi tilbyr også smarte kjøkkenløsninger som hjelper deg å kildesortere og holde råvarene ferske lenger. Hvert valg du tar har en innvirkning, også de små.
Mild og godlynt kjøkkenmodell i lys eik med liggende trestruktur og innfreste grep.

Svanemerkede kjøkken

Svanen er et miljømerke som hjelper deg å ta gode valg for miljøet. Du får et produkt som har bestått strenge miljø-, helse-, kvalitets- og funksjonskrav. Altså produkter som varer lenge og hvor du kan være sikker på at du har et kjøkken som inneholder et minimum av farlige kjemikalier og som bidrar til et sunnere innemiljø i hjemmet ditt.

Les mer om bærekraft

Holdbar livsstil i kjøkkenet

Hver dag tar flere og flere forbrukere aktive valg som fremmer klima og miljø. Kjøkkenet er et sted hvor vi bruker mye tid og hvor det er store muligheter for å leve bærekraftig. Her gir vi ulike tips og råd om hvordan du kan leve mer bærekraftig på kjøkkenet samt hvordan du kan pusse opp kjøkkenet ditt på en bærekraftig måte.

Vi mener man kan gjøre en forskjell – stor eller liten.

For tips og råd – se her

Rustikk og landlig kjøkkenmodell i heltre eik. Front med enkel ramme og slett fylling gjør at du kan variere uttrykket på kjøkkenet fra det helt moderne til det rustikke landlige preget alt etter hvilket tilbehør du velger.

Vårt klimamål - vi må redusere CO2-utslippene med 72 %

Sigdal sitt morselskap, Nobia AB, har som det første svenske kjøkkenselskapet tatt i bruk FNs vitenskapelige klimamål for å bidra til å begrense temperaturøkningen til 1,5 grader.

Les mer om Sience Based Target

Sammen skaper vi verdier gjennom hele livssyklusen og former en bærekraftig kjøkkenreise

Sigdal er en del av Nobia-gruppen, som har et solid bærekraftsarbeid med utgangspunkt i FNs mål for bærekraftig utvikling.

Vårt bærekraftsarbeid omfatter flere områder som er viktige for oss, våre samarbeidspartnere og kunder. Sammen kan vi skape verdier gjennom hele livssyklusen og sammen forme en bærekraftig kjøkkenreise.

Les mer om hvordan Nobia jobber med bærekraft.