Kampanje

Sigdal har kjøkken for alle

Sigdal har kjøkken for alle og et godt kjøkken gir rom for arbeid og småbarnsaktiviteter, omsorg og livskvalitet. Et kjøkken med skreddersydde løsninger har blitt en verdifull del av folks hverdagsliv, og skal kjennes både trygt og godt.

Sigdal kjøkken - Teaser stor januarkampanje 2021

Nå tilbud på malte kjøkken!

Fra 10. januar - 19. februar har vi tilbud på malte kjøkken fra vår nye fargekolleksjon JORDNÆR. Velg mellom 15 unike farger inspirert av vår nordiske natur.

For å benytte tilbudet

Book møte med din lokale forhandler

Sigdal kjøkken - Herregaard S5005-G50Y

Sett farge på ditt nye kjøkken!

Jordnær er en harmonisk og dempet fargekolleksjon, inspirert av vår nordiske natur. Utviklet av oss i Sigdal for å passe et kjøkken. Alle fargene er nøye håndplukket av våre eksperter for å vare over tid, selv med skiftende fargetrender.

Se fargene

Sigdal - Siemens banner

Hvitevarer - Fokusprodukter

Vi har satt sammen en stort antall hvitevarer fra AEG, Smeg, Miele og Røroshetta til gode priser.

Se brosjyren

Se våre farger inspirert av naturen

Frost

Frost – en hvit og ren farge som gjennom materialvalg, tilbehør og farger kan skape mange ulike kjøkkenstiler. Det er en farge som skaper rom og gir energi. Skap en naturnær stil og kombiner med tre. Eller velg svart tilbehør for å skape en minimalistisk følelse. Frost - en farge fra vår kolleksjon Jordnær.

Les mer om Frost

Furu

Furu er en grønn farge inspirert av furutreets mange nyanser. En positiv farge som får oss til å føle oss vel. Furu er en balansert farge som passer med de fleste nøytrale og naturlige farger og materialer. By inn naturen og la sjelen få ro med Furu - en farge fra vår kolleksjon jordnær.

Les mer om Furu

Granitt

Granitt er en mørkegrå farge som passer til deg som vil ha et mørkere og mer sofistikert kjøkken. Fargen er kontrastrik uten å bli hard og kald. Kombiner den med naturmaterialer for en varmere følelse eller med svart for et mer kraftfullt utrykk. Kjenn kraften i Granitt – en farge fra vår kolleksjon jordnær.

Les mer om Granitt

Hav

Hav – en blå og trygg farge som likt havet selv kan skifte i nyanse. Fargen tilhører den avslappede delen av fargeskalaen og den gir deg ro. La den bli en helt i kjøkkenet eller gi den en mer tilbaketrukket rolle. Koble av med Hav – en farge fra vår kolleksjon jordnær.

Les mer om Hav

Sky

Sky – en lysegrå farge inspirert av små lette sommerskyer. Fargen er en kilde for din kreativitet. En brobygger mellom svart og hvitt. Sky gir en koselig følelse uten å miste lysstrømmen. Den passer bra med beige og grå farger, samt lyse treslag. Flytt inn med Sky – en farge fra vår kolleksjon jordnær.

Les mer om Sky

Høst

Høst - en varm og nøytral brunfarge som gir kjøkkenet en dempet og naturnær følelse. Fargen knytter oss til naturen og skaper en indre ro. Høst passer alle naturmaterialer og kan med fordel kombineres med stein, tekstiler og svart tilbehør. Kjenn roen med Høst - en farge fra vår kolleksjon Jordnær.

Les mer om Høst

Korn

Korn – er en beige farge som har med seg varmen og følelsen fra våre vakre hveteåkre. Korn skaper en følelse av vitalitet og livskraft. Korn har en sofistikert nyanse som med fordel kan males ton i ton gjennom rommet. La varmen komme inn med Korn – en farge fra vår kolleksjon jordnær.

Les mer om Korn

Torden

Torden – en mellomgrå farge som henter inspirasjon fra sommertordens ferd over himmelen. Det er en lun farge som oppmuntrer til hvile. Sammen med hvitt får fargen mer intensitet og med brune toner gir den en roligere følelse. Sett din stil med Torden - en farge fra vår kolleksjon jordnær.

Les mer om Torden

Flere og flere ønsker farge på sitt nye kjøkken

Hos Sigdal har vi 15 standard farger du kan velge mellom når du skal velge farge på ditt kjøkken.

Finner du ikke en farge du liker kan du også blande din egen farge.
Dette er en av Sigdals måter å skreddersy ditt kjøkken på.

Se alle farger

Sigdal kjøkken - Uno S 0500-N

Kjøkkenmodeller

Sigdal kjøkken - Uno 1002-Y, benkeplate

Benkeplater

Sigdal kjøkken - Square Eik Lakriz, skuff

Tilbehør kjøkken