Cashback Siemens

Kjøp 4 Siemens studioLine produkter og få penger tilbake

Siemens studioLine serie er premiumprodukter for deg som ønsker en perfekt balanse mellom innovasjon og design. studioLine har en designmatch i alle produktkategorier og selges kun via sertifiserte kjøkkenforhandlere. La eksepsjonell teknologi forbedre matopplevelsen din.
Akkurat nå kan du få opptil 6 000 kroner tilbake når du kjøper minst 4 valgfrie* hvitevarer fra Siemens studioLine

Akkurat nå kan du få opptil 6 000 kroner tilbake når du kjøper minst 4 valgfrie* hvitevarer fra Siemens studioLine. Registrer deg selv og produktene dine på My Siemens for å delta i kampanjen og motta cashback.

6 000 kr tilbake ved kjøp av en studioLine inductionAir kjøkkenvifte + minst 3 studioLine-produkter (tilvalg).

4 000 kr tilbake ved kjøp av minst 4 tilvalgsprodukter.

Slik deltar du i kampanjen:
1. Kjøp minst 4 valgfrie hvitevarer fra Siemens studioLine.
2. Registrer produktene dine i My Siemens
3. Få pengene tilbake innen 28 dager
4. Kos deg med produktene dine!

Kampanjen gjelder fra 1. april - 30. juni 2024. Levering av produkter og registrering av kjøp må skje senest 30. september 2024.

Les mer og registrer deg her

* Kampanjen gjelder alle Siemens studioLine produkter unntatt tilbehør og tilbehørsbokser. Kampanjens inductionAir Plus modeller: EX877NX68E, EX807NX68E, ED777FQ25E, ED877FQ25E, ED877HQ26E, ED807HQ26E, ED777HQ26E og ED677HQ26E.

 

Avtal møte med en av våre forhandlere

Siemens inductionAir Plus– induksjonstopp med innebyggd ventilator.

Hvordan ville kjøkkenet ditt se ut hvis du ikke trengte å ta høyde for en kjøkkenvifte? Siemens inductionAir Plus kombinerer det beste fra to verdener: en overlegen flexInduction platetopp og en effektiv ventilator. En kombinasjon som gir deg enda flere muligheter til å skape et kjøkken som passer din drøm. Hvorfor ikke plassere din platetopp foran et vindu? Under et skråtak? Eller på en kjøkkenøy midt i et rom med stor takhøyde? La kjøkkenet formes helt uten begrensninger.

Skjønnhet, integrert i hverdagen din

Den nye iQ700-ovnen er ikke bare smart. Den er et makeløst designelement. Alle hjørner, buer og mål er perfekt justert for å gjøre hverdagen enklere, og samtidig vakrere. Det er mange grunner til at vi har laget den nye iQ700-ovnen: For å smigre smaken, fryde øynene og berøre alle sansene dine.

Oppdag de smarte egenskapene til den nye iQ700-ovnen. Og hev matlagingsferdighetene dine til neste nivå. Stek maten så mye som du liker det. Sjekk statusen til maten med telefonen. Alt mens du nyter kvelden med venner. Den intelligente ovnen overvåker maten din slik at du oppnår perfekte resultater.

Siemens studioLine serie er premiumprodukter for deg som ønsker en perfekt balanse mellom innovasjon og design.

Prøv studioLine i 150 dager. 

Vi vil leve opp til dine forventninger. Derfor lanserer vi et unikt fornøyd kunde-tilbud som gir deg tid til å sette de nye studioLine-produktene på prøve. Du får hele 150 dagers returrett. Alt du trenger å gjøre er å registrere deg og ditt studioLine produkt på My Siemens samt be om retur innen 150 dager fra kjøpsdato.

My Siemens er en gratis kundeklubb. Alt som omhandler dine Siemens-produkter er samlet i My Siemens, for eksempel bruksanvisning, service og tilbehør – all informasjon på ett sted.