StudioLine - Eksklusive hvitevarer fra Siemens

Siemens StudioLine er premiumprodukter for de som ønsker en perfekt balanse mellom innovasjon og stilren design. Filosofien bak studioLine er enkel, å tilby kjøkkenprodukter som forbedrer og forenkler matlagingen din. Sortimentet inneholder de beste produktene, utstyrt med den aller nyeste teknologien.

 

Siemens Cashback

Kjøp 4* Siemens studioLine produkter og få opptil kr 6.000,- tilbake.

 

Les mer om Cashback

Prøv studioLine i 150 dager. 

Vi vil leve opp til dine forventninger. Derfor lanserer vi et unikt fornøyd kunde-tilbud som gir deg tid til å sette de nye studioLine-produktene på prøve. Du får hele 150 dagers returrett. Alt du trenger å gjøre er å registrere deg og ditt studioLine produkt på My Siemens samt be om retur innen 150 dager fra kjøpsdato.

My Siemens er en gratis kundeklubb. Alt som omhandler dine Siemens-produkter er samlet i My Siemens, for eksempel bruksanvisning, service og tilbehør – all informasjon på ett sted.

 

Komfyr og kjøkkenhette i ett – skaper helt nye muligheter

Gjør dine interiørdrømmer til virkelighet med Siemens sin nye platetopp med innebygget kjøkkenvifte InductionAir Plus, en fleksibel induksjonstopp med stillegående og kraftig kjøkkenvifte. Koble sammen kjøkken og sosiale områder uten å bli forstyrret av verken støy eller matos.