Smarte kjøkkenløsninger

Her viser vi noen av våre nyeste kjøkkennyheter og smarte kjøkkenløsninger. La deg inspirere av våre oppbevaringsløsninger, skuffeinnredning, kjøkkeninnovasjoner og andre effektive løsninger som gir deg den beste utnyttelsen av plassen på ditt kjøkken.

Perforert dekorside

Med den perforerte dekorsiden i malt utførelse utnytter du plassen som normalt ikke brukes. Perfekt for alle redskaper og småting du trenger å ha i nærheten. Dekorsiden monteres på benk, vegg- eller høyskapenes sidevegger og for Sigdal kan man få denne i alle malte farger.

Med tilbehør som hyller i ulike lengder, kroker og holdere for skjærebrett og kniver kan du plassere tingene lett tilgjengelig. Tilbehøres festes på dekorsidens bakside og kan enkelt gjøres om når du ønsker det.

Les mer om Smart dekorside

Smart skyvedør

Smart Skyvedør passer perfekt i mindre rom og skaper en dekorativ detalj i kjøkkenet.

Dørene fås i høyde 32 cm og i breddene 50, 60 og 80 cm.

Les mer om Smart Skyvedør

Smart skyvedør i kjøkkenet Horisont.

SoundUnit

SoundUnit er et integrert førsteklasses lydsystem, som er designet og skapt for å passe mellom to kjøkkenskap, kuffemoduler eller i sokkelen på kjøkkenet ditt. Systemet har en vakker, børstet stålfront som smelter inn i resten av kjøkkenet eller du kan få den i hvitt.