Vår filosofi og historie

Sigdal har produsert kjøkken i mer enn 70 år. Det gode håndverket, teknologien og designet har vært en bærebjelke for et av Norges mest velrenommerte kjøkkenmerker og finnes nå i tusenvis av hjem.

Sigdals designfilosofi

Kjøkkenets funksjon utvikler seg kontinuerlig og er i dag så mye mer enn kun plassen for å lage mat. Det må gi form for arbeid og småbarnsaktiviteter, omsorg og livskvalitet. Å ha et godt kjøkken med skreddersydde løsninger har blitt en verdifull del av folks hverdagsliv, og kjennes både trygt og fornuftig. Med ved siden av å være husets knutepunkt egner det seg også utmerket til sosiale stunder i gode venners lag.

Fabrikk

De fleste som hører ordet ”nærprodusert”, tenker nok på gulrøtter, tomater, salat og andre råvarer som havner på matbordet. At råvarene dyrkes og høstes i nærheten av dem som skal spise dem. De korte transportene er bra for miljøet. Sigdal tenker også nærprodusert, men begrenser seg ikke bare til råvarene: ”Vi mener det gjelder like mye for rommet du lager maten i. Nærprodusert for oss er at vi produserer et norsk kvalitetskjøkken i Norge, for Norge, på et lite sted som er stolt over kjøkkenprodusenten sin.”

Fabrikken vår har 160 ansatte og ligger i hjertet av Sigdal kommune, en kommune med 3500 innbyggere. At fabrikken har eksistert siden 1950 er spesielt. Det sier seg selv at det blir sterke bånd mellom bedriften og kommunen. 

Vi er stolte over fabrikken vår og alle de flotte Sigdalkjøkken som blir levert til våre kunder.

Hvorfor Sigdal?

Amalie sin kjøkkendrøm
Da vi plana var detaljene viktig for å få et funksjonelt kjøkken.
Les om Amalie sitt kjøkken

Re:New

Med Sigdal RE:New forlenger vi levetiden til kjøkkenet ditt ved å tilby en enkel, fleksibel og bærekraftig måte å gi ditt gamle Sigdal-kjøkken nytt liv. Behold det du liker. Bytt det du ønsker.

Vi tilbyr utskifting av alt fra dører og håndtak til benkeplater og hvitevarer på eksisterende kjøkkenskrog. RE:New er en enkel og fleksibel måte å gi kjøkkenet ditt et nytt design. Et nytt liv. På en bærekraftig måte.

Les mer om RE:New, bytte av kjøkkenfronter og andre deler

Signatur Favn

Be naturen inn og la de organiske formene møte hverdagen i Signatur Favn – et grenseløst kjøkken med naturens former i fokus. Signatur Favn er mer enn et kjøkken. Det er en idé og et formspråk inspirert av vår nordiske natur. Vår visjon er at kjøkkenet skal gi deg samme ro og harmoni som et besøk i naturen selv. 

Les mer om Signatur Favn