Fra profilerte bjørkefronter til moderne Signatur Favn

Familien Færgestad fikk nytt kjøkken ved å bytte kjøkkenfronter, dermed sparte de både penger og miljø. Se forvandlingen på nettsiden vår. Slik fikk familien Færgestad nytt kjøkken uten å bytte ut alt.
Kjøkkenmodell
Signatur Favn
Front:
Favn Nøtt
Overskap front:
Line i fargen Strøm
Grep dør:
Signatur Nøtt 64 mm
Benkeplate:
Laminat Kandia Marmor
Familien Færgestad fikk nytt kjøkken ved å bytte kjøkkenfronter, dermed sparte de både penger og miljø. Se forvandlingen på nettsiden vår.

Siden Heidi Færgestad og mannen bygget huset i Vestby på slutten av 90-tallet har hjemmet, og spesielt kjøkkenet, vært et viktig samlingspunkt for familie og venner.

– Det er jo litt klisjé å si det, men kjøkkenet er virkelig husets hjerte og til for å brukes, forteller Heidi om sitt fornyede Sigdal-kjøkken. 

Hun legger ikke skjul på at hun i lengre tid har drømt om å gjøre endringer på det gamle bjørkekjøkkenet fra slutten av 90-tallet, men egentlig ikke hatt samvittighet til å gjøre det. 

– Det opprinnelige Sigdal-kjøkkenet, med skrog, innmat og planløsning er av en så høy kvalitet og holder i mange år til. Da syntes jeg det er for dumt å bytte det, bare fordi jeg har lyst på noe litt mer moderne, ler hun. 

For Heidi og resten av familien var det derfor helt perfekt å kunne benytte seg av Sigdal Re: New konseptet ved å bytte frontene og gjøre noen justeringer for å få et mer moderne og oppdatert kjøkken.

Tre møter farge

Heidi falt for Sigdals nyeste kjøkkenmodell Signatur Favn, et mørkt eikekjøkken i fargen Nøtt som føles både moderne og stilig. Kjøkkenet er inspirert av nordisk natur, og løfter hele kjøkkenet mange hakk.

Overskapene er i modellen Line Palett fra Sigdal i fargen Strøm. Line er elegant og tidløs, og bryter opp Favns eikestrukturer. Line kan som alle Sigdals fronter males i alle våre 15 standardfarger, eller i nesten alle spesialfarger. 

Å kombinere farger med tretoner gir kjøkkenet en spennende dynamikk og et personlig preg.

Les mer: Slik kombinerer du tre med farger.

Familien Færgestad fikk nytt kjøkken ved å bytte kjøkkenfronter, dermed sparte de både penger og miljø. Se forvandlingen på nettsiden vår.
Familien Færgestad fikk nytt kjøkken ved å bytte kjøkkenfronter, dermed sparte de både penger og miljø. Se forvandlingen på nettsiden vår.

Erstatter gamle benkeskap med skuffer

Som utdannet kokk vet Heidi godt hva som skal til for en god arbeidsflyt på et kjøkken. Selv om hun ikke kan få skrytt nok av det opprinnelige Sigdal-kjøkkenet, har hun i flere år ønsket seg mer skuffeplass, en drøm som nå oppfylles med lanseringen av Sigdal Re:New

Heidi er imponert over hvor godt det store kjøkkenet har holdt seg, og er glad for at kjøkkenet har fungert godt for familien i så mange år. Men valget om å gjøre noen benkeskap om til kjøkkenskuffer har hun ikke angret på. 

Skuffer har i stor grad overtatt for skap, og stadig flere ønsker enda mer skuffeplass. Det kan oppleves mer oversiktlig, sammenlignet med tradisjonelle benkeskap.

Om dette kjøkkenetHvem bor her?

Familien Færgestad

Hvor?

Vestby i Follo kommune.

Hvilken planløsning er valgt?

L-kjøkken med kjøkkenøy.

Hvilken stil har kjøkkenet?

Moderne, nordisk stil.