Bærekraftig kjøkkenfornyelse med RE:New

Josephine og Aske er opptatt av estetikk og praktisk design. I deres leilighet har de skapt et unikt hjem, som kombinerer rustikk sjarme og funksjonell eleganse.
Kjøkkenmodell
Favn Nøtt
Benkeplate
Marmor, Jura Grau Blau
Håndtak
Edge Sort

Et sosialt samlingspunkt i hjemmet

Josephine og Askes stil er preget av varme, naturlige farger. Når de planla utformingen av kjøkken og bad, ønsket de en følelse av ro og natur. En kjøkkenøy måtte de ha, ikke bare for å få nok benkeplass, men også for å skape et sosialt samlingspunkt under matlagingen. Materialer og funksjonalitet var like viktig, da kjøkkenet og badet skulle harmonere med resten av hjemmet deres. 

Valget falt på Favn, et kjøkken i eikefinér.  

– Den varme trefargen og de runde hjørnene passer godt inn i hjemmet vårt, som har mange skarpe kanter på grunn av bjelkene og rommenes proporsjoner, sier Josephine. 

 

 

Nye fronter, håndtak og benkeplate 

Gjenbruk har vært en viktig del av designfilosofien til Joesephine og Aske, og de har forsøkt å gjenbruke så mye som mulig fra sitt gamle kjøkken. Av den grunn valgte de å fornye kjøkkenet sitt med RE:New, hvor de byttet ut de gamle kjøkkenfrontene og la til en kjøkkenøy. 

– Da vi ble klar over muligheten for å gjenbruke vårt gamle kjøkken i leiligheten og fornye hele uttrykket, føltes det fornuftig å gå for dette valget. Vi er så fornøyde med vårt nye kjøkken og bad!

Om dette kjøkkenetKjøkkenlayout

Rettveggsløsning med kjøkkenøy

Design

Nordisk

Størrelse

Lite kjøkken i åpen løsning