Kjøkkendetaljer hos Svenngården

Da Amalie plana sitt kjøkken, var detaljene viktig for å få et funksjonelt og velfungerende kjøkken. Kjøkkenmodellen heter Tun Eik og er malt i en av Amalie sine favorittfarger, nemlig grønn. Velger du et kjøkken fra Sigdal kan du velge en av våre standardfarger eller du kan blande din egen farge. Sammen med de sorte overskapene får kjøkkenet et røft og rocka preg. Benkeplaten og oppkanten er Silestone levert av Gautvik Steinindustri.
Kjøkkenmodell
Tun Eik
Farge
Grønnfargen S5005-G20Y
Benkeplate & oppkante
Silestone i fargen Lagoon
Det er få overskap på kjøkkenet for å skape et luftig uttrykk. Men, Amalie valgte 3 små skap uten ramme istedenfor bredre skap på den ene kortsiden. Skapene er fra vår Bistro-serie som gir kjøkkenet et herlig preg av fransk bistro.
Ro og orden på kjøkkenet er viktig, både utvendig og innvendig. Istedenfor å velge tradisjonell 3-skuffers seksjoner, har Amalie valgt å ha to skuffer for et ryddigere uttrykk. Med innerskuffer får du likevel kontroll på bestikk og andre småting til kjøkkenet. Skuffesystemet Legrabox sørger for oversikt og orden i alle skuffer.
En av Amalie sine absolutte favoritter på kjøkkenet er hjørneskuffen. Akkurat denne skuffen er spesialbestilt, men skal du ha med 3 skuffer så tilhører denne Sigdal sitt standard sortiment. Med denne løsningen får du utnyttet all plass på kjøkkenet, også det vanskelige hjørnet.
Med Quooker Fusion som gir deg både kaldt, varmt og kokende vann og ventilatoren Mantica for RørosHetta har Amalie fått det funksjonelle og lekre kjøkkenet hun ønsket seg.
 
 

Du kan lese mer om dette flotte kjøkkenet og se bilder fra hjemmet til Amalie på hennes blogg: https://amaliefagerli.com/.

Bildekred: Amalie Fagerli

Om dette kjøkkenetHvem bor her?

Amalie, hennes mann og deres hund

Hvor?

Ålesund, Norge

Hvilken planløsning er brukt?

Vinkelkjøkken

Hvilken stil har kjøkkenet?

Moderne kjøkken med bistrodetaljer