Fransk Bistro

Et kjøkken for deg som elsker den rustikke stilen

Bistro, Trattoria, Brasserie, Taverna. Kjært barn har mange navn, men en ting har alle disse ordene til felles - visjonen om nydelige smakopplevelser og hyggelig samvær i innbydende omgivelser.

Inspirert av restauranter og kafeer

Bistroen er inspirert av restauranter og kafeer, og er perfekt for de som elsker å være på kjøkkenet og nyte god mat og drikke med venner og familie. Her skal det være store potter og flotte kokkekniver.

Åpne hyller på veggen og fra taket er et viktig element i bistro-stilen og sørger for at du har alt kjøkkenutstyret i nærheten når du trenger det. Takhyllen er perfekt for lagring av gryter, panner, boller, etc. som du trenger i matlaging og for hengende kjøkkenredskaper. Funksjonelt og pent!

Detaljer for ditt bistrokjøkken

Skafferi

Den gode følelsen du lager med et romslig skafferi i et hjørne som er vanskelig å utnytte. Med glassdører som gir både oversikt og god plass til både drikkevarer og tørrvarer, og som til tross for det lille formatet gir plass til å gå inn i.

Bølge vitrinedør

Bølge vistrineskap, en del av Signatur Favn, i tynn sort aluminiumsramme med mørke hengsler og bølget glass. Overskapene finnes i to høyder og det er også en mulighet å plassere skapet på gulvet.

Takhengt hylle

Takhyllen er perfekt for lagring av gryter, panner, boller, etc. som du trenger når du skal lage mat, hyllen er også perfekt å henge kjøkkenredskaper i. Hyllen er laget av svart metall og du kan velge mellom hyller i glass eller metallnett med oppheng for S-kroker for redskaper.

Flislagte vegger

Flislagte vegger i hvitt er karakteristiske for bistro-stilen.

Lamper

Lamper som passer best i denne stilen er skomakerlampe, ledpærer og industrielle lamper som henger på rekke og rad.

Avlastningsbord

Avlastningsbord som gir den ekte bistrofølelsen med rustikk topplate og understell i sort stål. Bordet leveres med trådhylle og tett hylle i bunnen. Benkeplaten må bestilles fra Sigdals benkeplatesortiment.

Vegghengt hylle

Fransk Bistro vegghengt hylle. Hyllene må bestilles fra Sigdals benkeplatesortiment. Maks bredde 950 mm, men flere hyller kan kobles sammen for en bredere hylle.

Metallgavel i svart metall i samme design som takhengt hylle.

Metallben

Ved å sette kjøkkenmodulene på metallben løfter du kjøkkenet og gir det en luftigere følelse. Man kommer lett til ved vask samtidig som kjøkkenet får den rette kafélooken.

Kombiner med favoritkjøkkenet ditt

Vi har her vist vårt bistrokonsept sammen med kjøkkenmodellen Scala, men du velger selv hvilken modell du vil ta utgangspunkt i for å få bistrofølelsen på ditt kjøkken.

Alle våre kjøkken

 

Få hjelp til å designe ditt bistrokjøkken

Avtal et designmøte i butikk eller online

Flere kjøkken-konsept