Sigdal magasin

Sigdal kjøkken - Signatur Favn

Bildespesial - se de nye kjøkkentrendene her

I det siste har vi tilbrakt mye tid hjemme – men vi har også benyttet anledningen til å utforske norsk natur. I det moderne kjøkkenet smelter begge disse tendensene sammen. Benytt anledningen til å nyte bølgende tre, glassets krusninger og organisk myke former hjemme på ditt eget kjøkken.

Les mer om Bildespesial - se de nye kjøkkentrendene her
Sigdal - Kjøkkenrenovering Underbara Klara

10 tips for en smidigere kjøkkenrenovering Kjøkkenplanlegging

Det er mye å tenke på når man skal renovere sitt kjøkken. Her deler den svenske livsstilsbloggeren Underbara Klara sine beste tips for å håndtere hverdagen under oppussingen.

Les mer
Sigdal kjøkken - Moodboard

Sigdal moodboards Kjøkkenplanlegging

Sammen med den svenske innredningsspesialisten Lotta Agaton har vi laget moodboards som viser hvordan ulike typer materialer og farger kan settes sammen for å skape den rette stemningen på kjøkkenet ditt.

Les mer
Sigdal kjøkken - Signatur Favn

Med fokus på detaljene Kjøkkenplanlegging

Etter en stund slutter detaljer å være detaljer. Og blir alt. Som i Sigdal sitt nye kjøkkenkonsept Signatur Favn der ingenting er overlatt til tilfeldighetene.

Les mer
Sigdal kjøkken - Signatur Favn

Style et vakkert høstkjøkken Landstil

Når kveldene blir mørkere og lengre, er det på tide å style kjøkkenet til høsten. Med naturnære materialer, plass for kreativitet og deilig innhøsting på tallerkenen din, blir kjøkkenet ditt et sted man kan føle seg hjemme.

Les mer
Sigdal kjøkken - Signatur Favn

Signatur Favn Nyheter!

Med Signatur Favn er naturlige materialer og teksturer i fokus. Vi har hentet inspirasjon fra vår omkringliggende nordiske natur.

Les mer
Sigdal kjøkken - Lisa Lemke dyrking

Sensommeraktiviteter med Lisa Lemke Dyrking

Se matjournalist Lisa Lemkes tips til sensommeraktiviteter - fra hva og hvordan man kan dra nytte av alle "skattene" utendørs i form av frukt, bær og grønnsaker, til hvordan hun tenker på å "starte" på nytt innendørs og da spesielt på kjøkkenet.

Les mer
Sigdal kjøkken - Svenngården - maritim borddekking

Dekk et maritimt bord Svenngården

Influencer Amalie Fagerli som har den populære livsstilsbloggen Svenngården dekker vakre og unike bord. Få tips til et lekkert maritimt bord som passer perfekt til sensommerens skalldyrfangst.

Les mer
Sigdal kjøkken - Dillristet laks

Dillristet laks med sennepspoteter Oppskrifter

Den svenske matbloggeren Markiz Tainton deler sin enkle og helt nydelige oppskrift - Dillristet laks med sennepspoteter.

Les mer
Kjøkkenmodell: Herregaard Inframe. Hovedfarge: S2005-G10Y, kontrastfarge: S1005-Y20R.

5 tips for en landlig følelse på kjøkkenet Landstil

Mange ønsker en landlig følgelse på kjøkkenet. Vi gir deg 5 tips for en landlig og lun følelse på kjøkkenet.

Les mer