Sett farge på hverdagen

Trenden med helhvite kjøkken er i ferd med å snu. Nå er det personlig stil og farger som gjelder.

Kjøkken med dine favorittfarger

Hvite kjøkken har lenge vært populært, men nå er farger på vei inn i husets viktigste rom. Det er en trend vi i Sigdal tar i mot med åpne armer, og vi tilbyr nå kjøkkenfronter i så mange farger at det bare er din egen fantasi som setter grenser.

Våre farger

Sigdal er en av de kjøkkenprodusentene som kan tilby flest muligheter for malte og beisede kjøkken, og har 15 ulike farger i sin standard fargepalett. Du kan også blande din egen farge.

Bli inspirert av våre farger

Kjøkken med farger fra hele NCS-skalaen

NCS-skalaen er den offisielle fargestandarden i Skandinavia, og på enkelte kjøkkenfronter kan vi tilby farger fra hele skalaen. Det innebærer en valgfrihet du neppe har sett maken til. Nå behøver ikke fargevalget lenger begrense deg, tenk fritt og skap det kjøkkenet du alltid har drømt om.

Valgfrihet viktig

For noen er duse pasteller det riktige, for andre vil knallblått være den fargen som passer best på kjøkkenet. Du må ikke lenger tilpasse deg et begrenset antall farger, men fargene på kjøkkenet kan nå tilpasses deg og din stil. Denne valgfriheten er det mange som har etterspurt, og nå kan den innfris til fulle.