Se ditt nye Sigdal-kjøkken "live"!

Super NYHET til deg som vil se ditt nye kjøkken "live" hjemme i ro og mak.

Som første produsent i Europa kan Sigdal nå vise deg en virkelighetstro 3D-animasjon av ditt nye kjøkken, akkurat slik det kommer til å se ut i ditt eget hjem.

Alt du trenger å gjøre, er å lage en målsatt skisse av kjøkkenrommet og ta med til nærmeste Sigdal-forhandler. Når du har bestemt deg for en modell du liker, lager Sigdals kjøkkendesigner en tegning i vårt tegneprogram basert på dine mål og preferanser.

NYHETEN består i at datategningen konverteres til en 3D-animasjon som viser en naturtro utgave av kjøkkenet. Du tar på et par VR-briller, og vips!... kan du bevege deg rundt i ditt nye kjøkken, og oppleve det fra alle kanter, slik det kommer til å se ut ferdig montert hjemme hos deg.

Du vil kjenne deg igjen med tanke på rommets form, plassering av vinduer, våtsone mm. Den store forskjellen, er at det du ser under visningen, er ditt NYE kjøkken. Det føles som å være der!

Avtal møte eller besøk din nærmeste Sigdal-forhander. Klikk gjerne på bildet og se en kort demo av en 3D-visning. Sammen med tilbudet får du med deg din egen VR-brille uten kostnad, slik at du kan se 3D-visningen hjemme hos deg selv.

Avtal møte eller besøk din nærmeste forhandler for å oppleve ditt kjøkken i VR.

 Ta på deg Samsung Gear VR-brillen og la deg bli transportert til en morsom og oppslukende opplevelse i ditt nye Sigdal-kjøkken. Filmen gir deg en introduksjon på hvordan konseptet fungerer. Velkommen til en ny og annerledes kjøkkenreise.

VR brille miljø

 

VR brille
VR brille miljø