Be naturen inn og la de organiske formene møte hverdagen i Signatur Favn – et grenseløst kjøkken med naturens former i fokus.

Kjøkkenfronter

Guide når du skal velge nye kjøkkenfronter

 

Vi har et stort utvalg av kjøkkenfronter i ulike farger og fasonger, til ulike typer kjøkken og stiler. I vårt sortiment kan du velge mellom klassiske kjøkkenfronter i naturlig tre, hvitmalte fronter eller minimalistiske fronter med innfelte håndtak og rene linjer. Frontene binder materialene i kjøkkenet sammen til en større helhet.

Kjøkkenmodellen Eikeli representerer en lun og nordisk eiketrend. Med sine malte lamellfronter i heltre eik, byr modellen på referanser til både kulinarisk bistro og urbane kafémiljøer. Eikeli fåes kun som underskap.

Velg frontens materiale

Kjøkkenfronter finnes i forskjellige materialer og design. Hver kjennetegnet av bestemte karakteristikker og egenskaper. Hos Sigdal kan du velge mellom følgende typer kjøkkenfronter:

 • Heltre eik
 • Finèr
 • Malt MDF
 • Melamin
 • Høytrykkslaminat
 • Glass (vitrinedører)

6 viktige vurderinger

Vår erfaring viser at du oppnår det beste resultatet dersom du i tillegg til det estetiske uttrykket også vurderer det praktiske og funksjonelle ved valg av nytt kjøkken. Still deg selv disse spørsmålene før du velger hvilket material du skal ha på dine kjøkkenfronter:

 • Hvilke krav til vedlikehold og rengjøring har du?
 • Har du barn som leker eller kjæledyr som kan skrape på ømfintlige materialer?
 • Hvilke fargetoner ønsker du på kjøkkenet ditt?
 • Hvilke fronter passer best til de andre overflatene på kjøkkenet?
 • Skal frontene være med eller uten håndtak?
 • Hva er budsjettet ditt?
Elegant og moderne eikekjøkken. Slette fronter i eikefinér med integrert kantlist i eik som markerer kjøkkenets linjer og komposisjon.

Hvilken stil liker du?

Hos Sigdal finner du kjøkkenmodeller og kjøkkenfronter i mange farger og stiler. Hvis du liker den moderne stilen, foretrekker du kanskje en glatt eller finert dør. Foretrekker du derimot en mer landlig stil, kan fronter med fylling gi kjøkkenet ditt ønsket utseende.

 

Se alle våre kjøkkenmodeller

Eksklusivt tradisjonskjøkken med herskapelig preg. Klassiske speilfronter med fylling og markerte profilspor som gir dybdevirkning og skyggespill. Herregaard leveres med fronter i MDF eller eik.

Et kjøkken som passer dine behov

Det kan være lurt å vurdere hvordan du bruker kjøkkenet ditt når du skal velge nye kjøkkenfronter. Fettete fingre og riper skal ikke ta gleden med nytt kjøkken fra deg. Vurder derfor hvor mye tid du ønsker å bruke på rengjøring og vedlikehold.

Et kjøkken som brukes mye vil aldri bli helt vedlikeholdsfritt. Det er imidlertid betydelige forskjeller i vedlikeholdsgrad fra materiale til materiale, som du kan lese mer om under de enkelte kjøkkenfronttypene.
Be naturen inn og la de organiske formene møte hverdagen i Signatur Favn – et grenseløst kjøkken med naturens former i fokus.

Velg kjøkkendører i glass

Hos Sigdal har du muligheten til å kombinere dine nye kjøkkenfronter med glassdører. Det gir en fin effekt når du velger glassdører til overskapene dine.

Glasset gir kjøkkenet ditt et personlig og lett utseende på grunn av det gjennomsiktige materialet, som gir en titt på skapets innhold. Fett og skitt er lettere å se på glassdører, men kan enkelt fjernes med en oppvridd klut.

Avtal et møte og start din kjøkkenreise

Vi treffes digitalt, på telefon eller i butikk.