Kjøkkenmodellen Eikeli representerer en lun og nordisk eiketrend. Med sine malte lamellfronter i heltre eik, byr modellen på referanser til både kulinarisk bistro og urbane kafémiljøer. Eikeli fåes kun som underskap. Kjøkkenmodellen Eikeli representerer en lun og nordisk eiketrend. Med sine malte lamellfronter i heltre eik, byr modellen på referanser til både kulinarisk bistro og urbane kafémiljøer. Eikeli fåes kun som underskap. Kjøkkenmodellen Eikeli representerer en lun og nordisk eiketrend. Med sine malte lamellfronter i heltre eik, byr modellen på referanser til både kulinarisk bistro og urbane kafémiljøer. Eikeli fåes kun som underskap. Kjøkkenmodellen Eikeli representerer en lun og nordisk eiketrend. Med sine malte lamellfronter i heltre eik, byr modellen på referanser til både kulinarisk bistro og urbane kafémiljøer. Eikeli fåes kun som underskap. Kjøkkenmodellen Eikeli representerer en lun og nordisk eiketrend. Med sine malte lamellfronter i heltre eik, byr modellen på referanser til både kulinarisk bistro og urbane kafémiljøer. Eikeli fåes kun som underskap. Kjøkkenmodellen Eikeli representerer en lun og nordisk eiketrend. Med sine malte lamellfronter i heltre eik, byr modellen på referanser til både kulinarisk bistro og urbane kafémiljøer. Eikeli fåes kun som underskap. Kjøkkenmodellen Eikeli representerer en lun og nordisk eiketrend. Med sine malte lamellfronter i heltre eik, byr modellen på referanser til både kulinarisk bistro og urbane kafémiljøer. Eikeli fåes kun som underskap. Kjøkkenmodellen Eikeli representerer en lun og nordisk eiketrend. Med sine malte lamellfronter i heltre eik, byr modellen på referanser til både kulinarisk bistro og urbane kafémiljøer. Eikeli fåes kun som underskap.

Eikeli

 • Malte lamellfronter i heltre eik
 • Males i 15 standard farger
 • Beises i 5 beisfarger
 • Valgfri NCS-farge mot et pristillegg

Hva koster et kjøkken?

Det er mange ting som påvirker prisen på et kjøkken, blant annet størrelsen på kjøkkenet og hvilke benkeplater du velger. Vi har laget en oversikt som gjør det enklere for deg å se over hva som driver prisen på et kjøkken opp eller ned.

Les artikkelen

 

Furu Frø Lin Nøtt Korn Hav Torden Høst Sky Frost Granitt Ro Tundra Mold Strøm Mose Snø Kongle Skifer Lakriz

Book et designmøte!

Avtal kostnadsfritt møte med en av våre kjøkkendesignere for å oppfylle din kjøkkendrøm.
Avtal møte
På utstilling i disse butikkene
Teknisk data

Teknisk data

Front:
19 mm eik heltre lameller skrudd på 12mm MDF bakplate malt i farge tilnærmet NCS S 7500-N.
Kan leveres i Sigdals til enhver tid gjeldende standard fargevalg i malt, beiset og lakkert utførelse.
Maling utføres med syreherdende industrimaling, industrilakk.
Beiset og lakkert med klar industrilakk med lysfilter. Beis har glans 5 med unntak for
Lakriz som leveres i glans 10, klarlakk har glans 20 (glansgrad kan variere med +/- 5).
Leveres kun som underskap.

Skrog:
16 mm spon med hvit MFC overflate.
0,6 mm kantlist i hvit ABS plast.
Fargetilpasset kantlist kan velges.
Skroget er Svanemerket.

Om Eikeli
Eikeli er et lekkert kjøkken i eik som både er klassisk og moderne på samme tid. Lamellfrontene i heltre eik tilfører kjøkkenet varme og elegant enkelhet og funksjonalitet. Linjene i skuffe- og skapfrontene gir kjøkkenet et distinkt og urbant preg.

Eikeli kan også leveres med malte fronter, slik at du kan tilpasse kjøkkenet til ditt øvrige interiør. Modellen er velegnet i kombinasjon med åpne Bistrohyller og høyskap med slette eikefronter. Merk deg at Eikeli kun tilbys som underskap.

Ønsker du et realt eikekjøkken er Eikeli kjøkkenet for deg!

 

Hvilken front i hvilken farge? Test vårt nye designverktøy for å skape din drømmekombinasjon.

Avtal et møte og start din kjøkkenreise

Vi treffes digitalt, på telefon eller i butikk.

Oppbevaringsløsninger

Et kjøkken skal være praktisk. Det skal passe til ditt liv og dine behov. Vi har en rekke oppbevaringsløsninger som gjør kjøkkenet ditt enkelt og godt å jobbe i.

Vi vil bli bedre!

Fant du det du søkte etter?

Takk!