Heltre

Vi tilbyr heltre benkeplater fra noen av Skandinavias største produsenter. Du kan velge mellom ulike tresorter som eik, osp, valnøtt etc, samt flere platetykkelser og overflatebehandlinger, såvel til kjøkken som til bad.

Massivt tre er et levende materiale som beveger seg i takt med varierende fuktighet og innetemperatur. For å beholde sin lune skjønnhet krever det en viss grad av vedlikehold. Overflaten kan slipes og deretter oljes dersom den har fått en skade. Benkeplaten bør behandles med olje eller voks 3 - 4 ganger årlig for å hindre uttørking og for å holde seg formstabile og vakre. Sørg for ekstra beskyttelse på endeflater, ved vasker og koketopper.

Pleieråd om heltre

Massivt tre er et levende materiale som beveger seg i takt med varierende fuktighet og innetemperatur. For å beholde sin lune skjønnhet krever det en viss grad av vedlikehold. Overflaten kan slipes og deretter oljes dersom den har fått en skade. 3 - 4 ganger årlig bør heltreplater uansett behandles med olje eller voks for å hindre uttørking og for å holde seg formstabile og vakre. Sørg for ekstra beskyttelse på endeflater, ved vasker og koketopper.

For daglig rengjøring anbefales vanlig såpevann. OBS! Ikke benytt konsentrert såpe eller oppvaskmiddel.

MERK! Unngå at platene over lengre tid blir utsatt for vann fra kluter, tallerkener, vaser og lignende. Unngå bruk av sterke eller konsentrerte rengjøringsmidler. Klorin må heller ikke benyttes. Sett aldri varme gryter, panner eller lignende direkte på benkeplaten. Bruk alltid varmeisolerende underlag som frastillingsplass. Husholdningsmaskiner som avgir konstant varme, f. eks. kaffetrakter, må aldri settes direkte på benkeplaten. Dette for å unngå misfarging, uttørking og sprekkdannelse.

Opplev alle våre benkeplater i tre

På nettsiden viser vi kun et lite utvalg benkeplater i tre, men våre forhandlere har et stort sortiment.
Besøk din nærmeste forhandler for å se vårt fulle sortiment.

Finn butikk