Stein og kompositt

Sigdal kjøkken - Herregaard

Naturstein og kompositt er slitesterke materialer som tåler røff behandling. Platene trenger lite vedlikehold, men for å beskytte en benkeplate i naturstein mot nedtrengning av forskjellige former for fett og smuss er det viktig å tilføre platen fett. Bruk egen steinolje som fås kjøpt hos våre forhandlere.

Kompositt finnes i 12, 20 og 30 mm tykkelse. Utvalget av steinplater til variere fra forhandler til forhandler, ta kontakt med din nærmeste forhandler for å se komplett sortiment.

MERK! En benkeplate i granitt eller annen naturstein rengjøres men vann eventuelt tilsatt vanlige rengjøringsmidler. Granitt kan rengjøres med syreholdige rengjøringsmidler og eventuelle kalkrester kan fjernes med kalkfjerner eller lignende. 

Granitt og kompositt kan tåle varmepåvirkning fra panner og gryter i kortere tid, men man bør aldri la brennhete gryter stå til avkjøling på benkeplaten. Dersom ikke gryteunderlag brukes kan i verste fall benkeplaten sprekke.

Vi gjør oppmerksom på at fargene kan variere fra det originale produktet. For å få riktig fargegjengivelse ber vi deg ta en titt på fargeprøvene hos våre forhandlere.