Stein og kompositt

Naturstein og kompositt er slitesterke materialer som tåler røff behandling. Platene trenger lite vedlikehold, men for å beskytte en benkeplate i naturstein mot nedtrengning av forskjellige former for fett og smuss er det viktig å tilføre platen fett. Bruk egen steinolje som fås kjøpt hos våre forhandlere.

Black negro zimbawe

Absolute Black

Blanco maple

Blanco Maple

Sigdal kjøkken - benkeplate Caesarstone Clamshell

Clamshell

Gedatsu

Gedatsu

Labrador antique

Labrador Antique

Mørk labrador

Mørk Labrador

Black galaxy

Black galaxy

Chrome

Chrome

Sigdal kjøkken - benkeplate Silestone Coral Clay

Coral Clay

Kensho

Kensho

Lys labrador

Lys Labrador

Andre materialer

Undersøk de ulike mulighetene som finnes, la deg inspirere og finn en benkeplate og andre kjøkkendetaljer som er riktig for deg.

Pleieråd om stein og kompositt

MERK! En benkeplate i granitt eller annen naturstein rengjøres men vann eventuelt tilsatt vanlige rengjøringsmidler. Granitt kan rengjøres med syreholdige rengjøringsmidler og eventuelle kalkrester kan fjernes med kalkfjerner eller lignende. 

Granitt og kompositt kan tåle varmepåvirkning fra panner og gryter i kortere tid, men man bør aldri la brennhete gryter stå til avkjøling på benkeplaten. Dersom ikke gryteunderlag brukes kan i verste fall benkeplaten sprekke.

Kompositt finnes i 12, 20 og 30 mm tykkelse. Utvalget av steinplater til variere fra forhandler til forhandler, ta kontakt med din nærmeste forhandler for å se komplett sortiment.

Vi gjør oppmerksom på at fargene kan variere fra det originale produktet. For å få riktig fargegjengivelse ber vi deg ta en titt på fargeprøvene hos våre forhandlere.