Naturstein

Naturstein er et slitesterke materialer som tåler røff behandling. En benkeplate i stein trenger lite vedlikehold, men for å beskytte en benkeplate i stein mot nedtrengning av forskjellige former for fett og smuss er det viktig å tilføre platen fett. Bruk egen steinolje som fås kjøpt hos våre forhandlere.

Fakta naturstein

Naturstein er naturens eget produkt. Dette gjør at det vil kunne være avvik fra prøver og bilder til faktisk leverte benkeplater. Dette er en del av sjarmen og det ekte ved å velge et slikt produkt.

Utvalget av steinplater vil variere fra forhandler til forhandler, ta kontakt med din nærmeste forhandler for å se komplett sortiment.

Vi gjør oppmerksom på at fargene kan variere fra det originale produktet. For å få riktig fargegjengivelse ber vi deg ta en titt på fargeprøvene hos våre forhandlere.

Absolute Black

Atlantic Stone

Bianco Sardo

Black galaxy

Black Pearl

Blanco Maple

Chrome

Lundhs Antique

Lundhs Blue

Lundhs Emerald

Lundhs Royal Polished

Marmor Carrara

Mountain Green

Nero Afrika

Silver Galaxy

Pleieråd naturstein

En benkeplate i granitt eller annen naturstein rengjøres med vann, eventuelt tilsatt vanlige rengjøringsmidler. Granitt kan rengjøres med syreholdige rengjøringsmidler og eventuelle kalkrester kan fjernes med kalkfjerner eller lignende. 

Granitt kan tåle varmepåvirkning fra panner og gryter i kortere tid, men man bør aldri la brennhete gryter stå til avkjøling på benkeplaten. Dersom ikke gryteunderlag brukes kan i verste fall benkeplaten sprekke. 

Mer fra Sigdal