Corestone

CoreStone er et robust materiale som består av én tredjedel akryl og to tredjedeler naturlige mineraler. En CoreStone benkeplate krever minimalt med vedlikehold og er slitesterk.

812 Klassisk hvit

816 Concrete Tessino

813 Marmor Meduna

833 Concrete Garda

807 White Marble

848 Concrete Ascona

Herlig trendkjøkken med slette fronter og innfreste grep, som markerer modellens linjerene design. Horisont kjennetegnes av en klar og kjølig friskhet, noe som representerer ny nordisk design på sitt beste.

Fakta CoreStone

CoreStone er sponplater belagt med tre millimeter corian på utsiden. En fordel med CoreStone er at den kan poleres i skjøtene slik at de nesten blir usynlige, og det ser ut som det er en hel plate. Dette er også et billigere alternativ for de som Corian.

På grunn av den spesielle overflaten uten porer er en CoreStone-benkeplaten lett å holde ren i hverdagen. Den porefrie overflaten avviser effektivt fukt og smuss som gjerne forårsaker flekker og skjolder. Med en godt oppvridd klut gjør du den daglige rengjøringen av benkeplaten.

Skader og eventuelle flekker kan enkelt poleres vekk noe som gjør benkeplaten spesielt godt egnet for barnefamilier som bruker kjøkkenet mye.

Mer fra Sigdal