Malte kjøkkenfronter

Uttrykk som gir inntrykk

Gi kjøkkenet ditt et personlig preg med vårt store utvalg standardfarger. Alle fargene er nøye utvalgte, inspirert av vår nordiske natur, utviklet av oss i Sigdal for å passe et kjøkken. Resultatet er et lekkert kjøkken med kjøkkenfronter som holder over tid. Fargene kan leveres på alle våre malte kjøkkenfronter.

Eksklusivt tradisjonskjøkken med herskapelig preg. Klassiske speilfronter med fylling og markerte profilspor som gir dybdevirkning og skyggespill. Herregaard leveres med fronter i MDF eller eik.

Sett ditt særpreg

Ønsker du å sette ditt eget preg på kjøkkenet ditt, kan malte kjøkkenfronter være et godt valg.

En stor fordel med malte kjøkkenfronter er at utvalget av farger er stort, noe som gjør det lettere å finne en farge som faller i smak. I tillegg er malte fronter praktiske, da dørene er enkle å rengjøre og vedlikeholde.

Hos Sigdal kan du velge å få malt kjøkkendørene i hele 15 forskjellige standard farger, eller du kan velge din egen farge. Trenger du råd og veiledning til å velge, bestill et møte med en av våre dyktige kjøkkenkonsulenter som kan hjelper deg hele veien.

Kjøkkenmodellene Scala, Herregaard, Line, Horisont (innfrest grep), og Uno fås som malt MDF.

Jordnære farger

Vår jordfargekolleksjon består av 15 vakre farger inspirert av vår nordiske natur. Alle fargene er nøye utvalgt av eksperter for å vare over tid.

Ønsker du et lyst rom, kan fargen Korn være den perfekte lyse fargen til kjøkkenet ditt. Er du mer vågal kan du velge den mørkegrønne fargen Mose, som gir kjøkkenet ditt særpreg.

Oppdag våre jordnære farger

Scala er en klassisk kjøkkenmodell med moderne preg. Tidløs modell, med moderne linjer som gjør den relevant nå.
Eksklusivt tradisjonskjøkken med herskapelig preg. Klassiske speilfronter med fylling og markerte profilspor som gir dybdevirkning og skyggespill. Herregaard leveres med fronter i MDF eller eik.

Vedlikehold av malte MDF fronter

Den daglige rengjøringen av malte kjøkkendører gjøres med en oppvridd klut, eventuelt tilsatt mildt såpevann dersom det er behov for en grundigere rengjøring. Malte fronter er derfor raske og enkle å rengjøre.

I motsetning til laminatfronter, er malte kjøkkendører mer sårbare for riper og sår. Har du kjæledyr som klorer på dørene, eller barn som leker på kjøkkenet, så er høytrykklaminatdører mer passende.

Malte kjøkkendører holder godt på fargen, men de kan falme hvis de utsettes for sterkt sollys over lengre tid. Etter 10-15 år kan du risikere at dørene har endret litt farge. Dersom du ikke ønsker at fargen på frontene skal endres, bør du vurdere hvordan du plasserer frontene i forhold til solen. Husk imidlertid at du alltid har muligheten til å male over dørene og gjenopprette det originale utseendet dersom de skulle falme.

Materialer av høy kvalitet

Hos Sigdal er vi stolte av at materialene våre alltid er av beste kvalitet. Våre malte kjøkkenfronter er laget av 19 mm MDF-plater, som er malt med flere lag maling for å sikre kvaliteten på overfalten. Samtidig gir det solide malingslaget dørene en jevn overflate som er behagelig å ta på.

Slik reparerer du malte kjøkkenfronter

Hvis skaden er oppstått og du har fått riper eller skraper på de malte kjøkkenfrontene dine, er det råd å få. En stor fordel med malte kjøkkendører er at det er relativt enkelt å reparere disse ripene ved å male over skaden.

Ønsker du å endre fargen på kjøkkenet, har du også muligheten til å slipe dørene og male dem i ny farge. På denne måten kan malte kjøkkendører få svært lang levetid. Du kan alltid få gode råd om reparasjoner og maling fra våre kjøkkenkonsulenter.