Style høstens koseligste kjøkken

Når kveldene blir mørkere og lengre passer det å style kjøkkenet til høsten. Med naturlige materialer, rom for kreativitet og høstens grønnsaker på tallerkenen, blir kjøkkenet ditt et sted for innekos og koselig samvær med venner og familie.

Be naturen inn og la de organiske formene møte hverdagen i Signatur Favn – et grenseløst kjøkken med naturens former i fokus.

Høy kosefaktor

Med energien fra en lang sommer i kroppen gir høsten rom for både ro og kreativitet. På et kjøkken hvor det er plass til mange aktiviteter – gjennom sjenerøse overflater eller smarte løsninger – kan både hjemmekokken og lekseleseren finne høstinspirasjon.

Ta med naturen inn på kjøkkenet

Når naturen begynner å hvile er det mye vakkert å hente utenfra, som gir kjøkkenet en varm høstfølelse. Strå og tørkede sommerblomster, rotgrønnsaker som fyller en flettet kurv, varme røde høstepler på en keramisk tallerken.

En annen måte å øke hyggefaktoren på er å ta med tekstiler inn på kjøkkenet. Velg gjerne stoffer som er nær naturen, som lin som kan være avslappet og krøllete eller rene gardiner som utnytter lyset som fortsatt er der samtidig som det gir et koselig inntrykk.

Be naturen inn og la de organiske formene møte hverdagen i Signatur Favn – et grenseløst kjøkken med naturens former i fokus.
Marbodal Signatur Ekbacken - köksö med runda former

Ta vare på innhøstingen

Høsten er også en nydelig årstid for lokalt dyrket mat, full av vitaminer. Kanskje du har soppskogen rett rundt hjørnet eller kan ta en utflukt til den i helgen? Tilby en deilig ostepai med kantareller eller hjemmelaget pasta med sopp, sjalottløk, fløte og en klype persille.

Nå er også rotgrønnsakene på sitt beste. Fargerike rødbeter fylt med antioksidanter, smakfulle kålrot med masse mineraler og lettkokte pastinakk som gir fylde til enhver lapskaus.

Rom for sosialt samvær

Høsten gir ofte en følelse av en ny start og kreativiteten kan uttrykke seg på så mange måter. Sigdal sin kjøkkenserie Signatur Favn sine smarte løsninger og varme materialer inviterer til mange timer på kjøkkenet. Her er det plass for de som liker å være kreativ, lage mat eller gjøre lekser og for de som foretrekker å ha nesen ned i en bok.

En vakker borddekking inviterer også til lange middager og gode samtaler. Naturmaterialer som lin og håndlaget keramikk passer fint med Signatur Favns bølgende tre og rillede fronter. Legg til glass i organiske former, naturlig dekorasjon og mange lys og du har de beste forutsetningene for en middag som varer lenge, lenge.

Be naturen inn og la de organiske formene møte hverdagen i Signatur Favn – et grenseløst kjøkken med naturens former i fokus.