Oppdekking med jordnære farger

Sammen med den kjente svenske interiørstylisten Lotta Agaton har vi laget 5 vakre oppdekkingen i jordnære fargetoner. La deg inspireres av oppdekkingene i fargene - Høst, Korn, Torden, Frost og Hav.

Å ta seg god tid og dekke et pent pent bord skaper en herlig atmosfære og hever måltidet. Legg på en fin linduk, velg et vakkert porselen og pynt bordet med planter, ferske eller tørkede.

Enten velger du en borddekking som går ton-i-ton med fargen på kjøkkenet ditt eller bryt med en helt annen farge. La deg inspirere av borddekningen i våre jordfarger - Høst, Korn, Torden, Frost og Hav.

En oppdekking i mørkebrune ton i ton farger med innslag av grått og sort skaper en fin, varm og litt rustikk atmosfære og følelse.

Borddekking i bruntoner

En oppdekking i mørkebrune ton i ton farger med innslag av grått og sort skaper en fin, varm og litt rustikk atmosfære og følelse. Bruk det du har eller finn elementer i skogen som du kan ta med inn. Mange butikker har også poser med dekorasjoner du kan kjøpe. Dekorasjonen kan du bruke igjen og igjen.

Les mer om våre jordnære farge Høst

En borddekking i beige toner blandet med hvitt porselen og naturtoner gir en sober luksusfølelse.

Borddekking i beige toner

En borddekking i beige toner blandet med hvitt porselen og naturtoner gir en sober luksusfølelse. For å få til denne luksusfølelsen starter du med en nøytral og naturlig base, for eksempel en duk i bomull eller lin og servietter i en linblanding. Duker og servietter i lin og bomull får du både hos H&M Home og hos Kid Interiør.

Les mer om vår jordnære farge Korn

Ønsker du en krisp og fresh følelse går du for helhvitt bord. Hvitt gir en rolig og avslappet følelse.

Borddekking i hvitt

Ønsker du en krisp og fresh følelse går du for helhvitt bord. Hvitt gir en rolig og avslappet følelse. En romantisk borddekkingen som denne kan kalles Dîner en blanc og oppsto i Paris på 1980-tallet. Til en «middag i hvitt» er bord og gjester kledd i hvitt og alle har med seg sitt bidrag til middagen. Et hyggelig og annerledes måte å være sammen på.

Les mer om våre Jordnære farge Frost

Ønsker du en litt strammere og mer raffinert borddekking bruker du en mørke grå base med porselen og tekstiler i lysere toner som innramming

Borddekking i gråtoner

Ønsker du en litt strammere og mer raffinert borddekking bruker du en mørke grå base med porselen og tekstiler i lysere toner som innramming. Du får samme følelsen som på en restaurant, men mye mer personlig.

Les mer om våre jordnære farge Torden

Blå toner og vintage porselen blandet med moderne glass og bestikk blir levende og personlig.

Borddekking i blått

Blå toner og vintage porselen blandet med moderne glass og bestikk blir levende og personlig. Denne borddekkingen passer til en vårlig og sommerlig oppdekking. Og er du så heldig å ha bolig eller hytte ved sjøen passer denne borddekkingen perfekt. Pynt med blomster, marengs og kanskje noen skjell og steiner fra stranden for et levende og vakkert bord.

 

Les mer om våre jordnære farge Hav