Elegant og moderne eikekjøkken. Slette fronter i eikefinér med integrert kantlist i eik som markerer kjøkkenets linjer og komposisjon.

Kjøkkenfronter i finér

Trefinér kombinerer treets vakre utseende og varme følelse med en kvalitet som er lett å vedlikeholde. Liker du overfalter i tre og et naturlig fargespill, er kjøkkenfronter i finér et godt valg.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   

Be naturen inn og la de organiske formene møte hverdagen i Signatur Favn – et grenseløst kjøkken med naturens former i fokus.

Hva er finér

Finér er tynne skiver av tre som er nøyaktig kuttet av en trestamme. De nye utvalgte finérskivene festes til en 19 mm sponplate som blir behandlet med to strøk lakk. Deretter monteres en massiv kantlist på finérdørene for å sikre god holdbarhet.

Trefinér fungerer ikke på samme måte som heltre som kan endre seg over tid. En finérdør vil derfor ikke miste formen dersom den blir utsatt for kulde eller varme.

Vi er finérspesialister

Hos Sigdal er vi spesialister på finér. For å sikre et rolig og harmonisk utseende bruker vi kun håndskåret trefinér som er knivskåret fra samme tre. På denne måten er du garantert et vakkert helhetsinntrykk hvor åremønster og fargenyanser passer sammen.

Elegant og moderne eikekjøkken. Slette fronter i eikefinér med integrert kantlist i eik som markerer kjøkkenets linjer og komposisjon.

Stående eller liggende åremønster?

En viktig vurder er om dine ny skapdører i trefinér skal ha stående eller liggende åremønster. Har har stor betydning for kjøkkenets estetiske uttrykk og helhet.

Velger du finérdørene med vertikalt åremønster, vil treets årringer vises gjennom dørene i en seksjon. Hvis du foretrekker horisontalt åremønster, vil ikke åremønsteret være kontinuerlig. Vår håndsortering av trefinéren sørger imidlertid for et harmonisk uttrykk, da fargenyansene vil passe vakkert sammen.
Ved å kombinere kjøkkenmodellen Line i fargen Korn og Signatur Nøtt har vi fått frem et lekent og inspirerende kjøkken med rom for ro og sosiale samvær.

Reparasjon

Kjøkkenfronter i trefinér tåler ikke harde støt og slag. Skulle kjøkkenfrontene dine i trefinér bli skadet bør du kontakte en av våre kjøkkenkonsulenter. På denne måten unngår du at kjøkkenets harmoniske uttrykk forstyrres av ujevnheter.
Be naturen inn og la de organiske formene møte hverdagen i Signatur Favn – et grenseløst kjøkken med naturens former i fokus.

Rengjøring av kjøkkenfronter i finér

Finérdører er enkle å rengjøre siden de er lakkert. Lakken gir døren en overfalte som er lett å rengjøre. Du kan derfor nøye deg med en fuktig klut til daglig rengjøring. Dersom det kreves en grundigere rengjøring av kjøkkenfrontene, kan du bruke litt Zalo. Husk å tørke av etterpå med en ren og tørr klut slik at det ikke blir merker på kjøkkendørene.

Avtal et møte og start din kjøkkenreise

Vi treffes digitalt, på telefon eller i butikk.