Nytt kjøkken hos Svenngården

Svenngården

Da influenceren Amalie Fagerli skulle ha nytt kjøkken falt valget på flotte Tun Eik fra Sigdal. Med god planlegging og hjelp fra Studio Sigdal Molde ble det et virkelig drømmekjøkken.

Sigdal kjøkken - Svenngården kjøkken S5005-G20Y

Det er mye å passe på når man planlegger nytt kjøkken - både farger, materialer og design skal stemme med rommet og resten av hjemmet. Med god hjelp fra Kristin Ulven hos Studio Sigdal Molde fikk Amalie akkurat det kjøkkenet hun ønsket seg i en av sine favorittfarger.

Kjøkkenet er modellen Tun Eik malt i fargen S5005-G20Y med nedfrest grep kombinert med overskap i sort med glassdører i bistrostil. Benkeplaten og oppkant (Lagoon) er i Silestone, fra Cosentino/Gautvik Steinindustri og gir kjøkkenet et eksklusivt uttrykk. Kranen er fra Quooker Fusion (vannkran med kaldt, varmt og kokende vann). Dette gjør at du har kokende vann på få sekunder rett fra springen!

Fargevalg

Med din egen farge på kjøkkenet speiler du ikke bare din personlige stil, men du får også et kjøkken som glir sømløst inn sammen resten av hjemmet. Hør om Amalies fargevalg.

Hos Sigdal tegner vi ditt kjøkken i 3D, slik at du får en tegning som gir et naturtro bilde av hvordan kjøkkenet blir hos deg. Jo mer du har tenkt igjenom på forhånd, dess bedre blir tegningen. Hos Amalie var det meste klart og vi skjønner godt at Amalie er fornøyd med denne drømmen av et kjøkken!

Utforming

Hør hva Amalie tenker rundt utformingen av kjøkkenet og hvorfor hun har tatt de valgene hun har tatt.

Du kan lese mer om det flotte kjøkkenet og se bilder fra hjemmet til Amalie på hennes blogg: https://amaliefagerli.com/.

Bildekred: Amalie Fagerli

Sigdal kjøkken - Svenngården kjøkken S5005-G20Y

Tips til god planlegging

Bruk god tid på planleggingen

Definer hvordan DU bruker kjøkkenet

Book designmøte hos en kjøkkendesigner

Bruk farge- og materialprøver

Sørg for kontraster i interiøret

Ikke vær redd for å mikse farger!