NYHET - Koi x Sigdal

Vi i Sigdal er glad i farger og i den forbindelse har vi inngått samarbeid med fargeeksperten Dagny Thurmann-Moe. Dagny er en av Norges fremste kolorister, og gjennom Koi Fargestudio har hun utviklet et helt nytt fargeunivers til Sigdal kjøkken. Fargeuniverset består av malte fronter, veggfarger og fliser.

 

Les mer om konseptet

 

Våre kjøkken

Ved å kombinere kjøkkenmodellen Line i fargen Korn og Signatur Nøtt har vi fått frem et lekent og inspirerende kjøkken med rom for ro og sosiale samvær.

Det sitter i detaljene

Helheten er viktig. Men hva er det som skaper helhet? Vel, detaljene. Gjennomtenkte materialvalg, fargevalg, hvordan benkeplaten slipes, glansen på kranen, møbler og innredning. Når detaljene er på plass, så kommer helheten av seg selv. Les om de viktige detaljene.

Nå har vi kampanje! Få opptil 30 000 kroner i rabatt når du kjøper et Sigdal-kjøkken*

Avtal møte med din lokale forhandler nå!

Avtal møte

* Kjøp Sigdal-produserte varer for minst 70.000 kroner og få 15% rabatt. Tilbudet gjelder fra 14/8–30/9 2023.

Finn din kjøkkenmodell

Vi har et stor stortiment kjøkken, hvilket passer deg best? Test vårt inspirasjonsverktøy hvor du kan bytte kjøkkenmodell, farge på fronter, vegg, gulv og blandebatteri/vask.

 

Prøv designverktøyet

 

Vår Jordnære-fargekolleksjon

Finn din favorittfarge

Nå kan du få våre kjøkken i 15 standard farger. Jordnær er en harmonisk og dempet fargekolleksjon med nøye utvalgte farger, inspirert av vår nordiske natur. Utviklet av oss i Sigdal for å passe et kjøkken.

Se fargene
Med Sigdal RE:NEW forlenger vi levetiden til kjøkkenet ditt ved å tilby en enkel, fleksibel og bærekraftig måte å gi ditt gamle Sigdal-kjøkken nytt liv. Behold det du liker. Bytt det du ønsker.

Gi ditt gamle Sigdal-kjøkken nytt liv

Med Sigdal RE:NEW forlenger vi levetiden til kjøkkenet ditt ved å tilby en enkel, fleksibel og bærekraftig måte å gi ditt gamle Sigdal-kjøkken nytt liv. Behold det du liker. Bytt det du ønsker.

Vi tilbyr utskifting av alt fra dører og håndtak til benkeplater og hvitevarer på eksisterende kjøkkenskrog. RE:NEW er en enkel og fleksibel måte å gi kjøkkenet ditt et nytt design. Et nytt liv. På en bærekraftig måte.

Les mer om RE:NEW, bytte av kjøkkenfronter og andre deler

Abonner på våre kjøkkentips

Du får mail med tilbud, inspirerende artikler, tips og råd.

Vennligst oppgi en e-postadresse.

Noe gikk galt ved sending av skjemaet! Vennligst prøv igjen senere eller kontakt vår kundeservice.

Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA. Googles personvernregler og vilkår for bruk gjelder. Se vår personvernerklæring her. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet ved å klikke på avregistreringslenken i nyhetsbrevet du har fått.

Takk for at du meldte deg på!

Start din kjøkkenreise