Et godt garderobeskap gjør det enklere å organisere og ha et ryddig klesskap. Vi har ulike modeller garderobeskap som kan skreddersys ditt behov.

Scala garderobeskap

Hva koster et kjøkken?

Det er mange ting som påvirker prisen på et kjøkken, blant annet størrelsen på kjøkkenet og hvilke benkeplater du velger. Vi har laget en oversikt som gjør det enklere for deg å se over hva som driver prisen på et kjøkken opp eller ned.

Les artikkelen

 

Sky Mose Snø Frost Mold Korn Furu Tundra Frø Strøm Hav Ro Høst Torden Granitt

Book et designmøte!

Avtal kostnadsfritt møte med en av våre kjøkkendesignere for å oppfylle din kjøkkendrøm.
Avtal møte
På utstilling i disse butikkene
Teknisk data og valgmuligheter

Teknisk data og valgmuligheter

19 mm front med ramtre og slett fylling i malt MDF. Vitrinedør uten sprosser med 2 glassvalg. Leveres hvitmalt med skrog i hvit melamin som standard.

Fronten kan leveres i 16 forskjellige malte farger med mulighet for fargetilpasset forkant på skrogene. Du kan også blande din egen farge.

Scala i hvitt er svanemerket.

Om Scala Garderobe

Sterke kontraster er i trendbildet nå. Lyst mot mørkt, hvitt mot sort. Her er garderobefrontene i hvitmalt utførelse, omrammet av baldakiner i sortbeiset eik, farge Lakriz. Samme stramme kontraster på sittebenk med skuffer, og knaggrekke med lave overskap. Matchende gulv bidrar til et urbant og kraftfullt interiøruttrykk. Dette er en entré som tåler trafikk!

 

Match med kjøkkenet ditt

Hvis du liker Scala garderobeskap vil du kanskje også like kjøkkenet Scala. Match garderobeskapene med kjøkkenet for en helhetlig følelse i hjemmet ditt.

Se kjøkkenet Scala

Andre garderobeskap

Våre eksperter er her for å hjelpe deg

Avtal ett designmøte i butikk eller online.