RørosHetta

RØROS METALL sin historie startet i 1946 som blikkenslagerforretning på Røros. Produksjonen har vært mangfoldig opp igjennom årene. Ovnsplater, vedkjeler, peishetter og annet peis- og ovnsutstyr var bære-bjelkene i en hel generasjon. Deretter kom campingbiler og fasadekassetter før kjølehjørner og kjøkken-hetter tok over. Denne unike evnen til omstilling og videreutvikling er en av våre suksessfaktorer. Tredje-generasjon forvalter i dag over 70 års industrihistorie bygd sten på sten av dyktige, arbeidsomme fagfolk. Gamle håndverkstradisjoner er erstattet med moderne teknologi og har resultert i det bærekraftige selskapet Røros Metall er i dag.

RØROSHETTA – litt utover det vanlige – har blitt et begrep. Hundretusenvis av våre hetter pryder norske hjem. Kanskje har vi verdens største utvalg av kjøkkenhetter. Det er vi stolte av! Vår lidenskap for kjøkken-ventilasjon, der design og funksjon går hånd i hånd, sikrer deg et kvalitetsprodukt som vil glede deg hver dag – i årevis. Og hva er egentlig forskjellen på oss og andre? Jo, du kan leke med materialer og former, nyanser og farger. Som en mesterkokk kan du lage en kjøkkenhette akkurat etter din smak. Begrensningen ligger i fantasien.

Lykke til!

Vi kan tilby et stort utvalg hetter fra Røros til våre kunder, ta kontakt med din nærmeste forhandler for mer informasjon.

Sigdal Kjøkken - RørosHetta Grue ventilator
Sigdal Kjøkken - RørosHetta Panorama ventilator
Sigdal Kjøkken - RørosHetta Mantica ventilator
Kjøkkenmodell: Amfi Eik 2.0 lakriz

RørosHetta Sense

Den 1. juni 2021 ble RørosHetta en helt ny teknologi, RørosHetta Sense. Med RørosHetta Sense trenger du ikke ofre kjøkkenventilasjonen en tanke. RørosHetta har gjort kjøkkenventilasjonen helt bekymringsløs for deg.

Som første produsent i verden har vi integrert 11 smarte sensorer i kjøkkenhetten. Kjøkkenhetten settes automatisk i gang, og tilpasser seg hele tiden mengden matos i rommet. Med RørosHetta Sense trenger du bare å tenke på matlagingen – så sørger teknologien vår for resten. Lydløst og bekymringsløst.

RørosHetta Sense

Sigdal Kjøkken - RørosHetta Panorama ventilator

Panorama - ventilator og platetopp i ett!

 

Unik ventilator som kommer kun 30 cm opp fra platetoppen og gir effektivt avtrekk gjennom svært høy lufthastighet.

Røros Panorama er RørosHetta sitt Premium-produkt, og den er et lite teknologisk vidunder. Når du ikke lager mat forsvinner ventilatoren helt ned i platetoppen. Den tar ikke mer plass enn en vanlig platetopp, pluss 16,5 cm bakerst i underskapet. Du velger selv om du vil at luften føres rett ut av huset, eller om du ønsker å kjøpe resirkulasjons-kit slik at lukt absorberes via monoblokkfiltre.

Les mer om Panorama

Les mer om Panorama