RørosHetta – Litt utover det vanlige

Ventilasjon er viktig av to grunner. God luft på kjøkkenet i tillegg til at hetta er en viktig og iøynefallende del av kjøkkenet stil/design. Sigdal leverer ventilatorer fra RørosHetta.

Røros Metall AS ble etablert i 1946 og har i løpet av denne tiden alltid hatt en klar visjon om å levere solid håndverk av høy kvalitet.

Historien om RørosHetta er også historien om verdensarvstedet Røros. Om hvordan man klarer å skape noe stort på en liten plass. Kobberverket i Bergstaden har i flere hundre år levert ingeniørkunst i verdensklasse.

I Røros Metall har også kobberet fått spille hovedrollen. Innovasjonstankegangen har vært kjernen i familiebedriften fra dag én. Vi drar ut i verden på jakt etter inspirasjon, og omsetter internasjonale trender med lokal skaperkraft. Målet er alltid å lage verdens beste kjøkkenhette. Ved å kjøpe en kjøkkenhette fra RørosHetta vil du bidra til å utvikle norsk industrihistorie. Alle våre ansatte jobber med den største nøyaktighet og ”passion” for at du skal kunne få akkurat den kjøkkenhetta du ønsker til ditt hjem.

Ved å velge et produkt fra RørosHetta, kan du også velge et produkt litt utover det vanlige. Alle verdens farger, kobber, messing og skreddersøm til nøyaktig ditt kjøkken, er noen av mange muligheter du får hos RørosHetta.

Kjøkkenmodell: Amfi Eik 2.0 lakriz

RørosHetta Sense

Den 1. juni 2021 ble RørosHetta en helt ny teknologi, RørosHetta Sense. Med RørosHetta Sense trenger du ikke ofre kjøkkenventilasjonen en tanke. RørosHetta har gjort kjøkkenventilasjonen helt bekymringsløs for deg.

Som første produsent i verden har vi integrert 11 smarte sensorer i kjøkkenhetten. Kjøkkenhetten settes automatisk i gang, og tilpasser seg hele tiden mengden matos i rommet. Med RørosHetta Sense trenger du bare å tenke på matlagingen – så sørger teknologien vår for resten. Lydløst og bekymringsløst.

RørosHetta Sense

Sigdal Kjøkken - RørosHetta Panorama ventilator

Panorama - ventilator og platetopp i ett!

 

Unik ventilator som kommer kun 30 cm opp fra platetoppen og gir effektivt avtrekk gjennom svært høy lufthastighet.

Røros Panorama er RørosHetta sitt Premium-produkt, og den er et lite teknologisk vidunder. Når du ikke lager mat forsvinner ventilatoren helt ned i platetoppen. Den tar ikke mer plass enn en vanlig platetopp, pluss 16,5 cm bakerst i underskapet. Du velger selv om du vil at luften føres rett ut av huset, eller om du ønsker å kjøpe resirkulasjons-kit slik at lukt absorberes via monoblokkfiltre.

Les mer om Panorama

Les mer om Panorama
Sigdal kjøkken - HEAVEN GLASS, RørosHetta

Heaven glass tak

Sigdal kjøkken - Luna, RørosHetta

Røros Luna skreddersøm

Sigdal kjøkken - Mantica 60 sort, RørosHetta

Mantica 60 sort

Sigdal kjøkken - Mantica hvit, RørosHetta

Mantica hvit

Sigdal kjøkken - Orion kobber, RørosHetta

Orion 80 kobber

Sigdal kjøkken - Trend 100 RV borstet kobber, RørosHetta

Trend