Pocketdører – det "usynlige" kjøkkenet

Pocket Door, for oppbevaring og hvitevarer. Skapdørene skyves inn i lommer på siden av skapmodulene. Dørene går på skinner mellom skrog og dekksider. I lukket stilling blir dørene en diskret og ensartet «kamuflasjevegg» som skjuler skapinnredning, ovner og kjøkkenmaskineri.

Elegant og moderne eikekjøkken. Slette fronter i eikefinér med integrert kantlist i eik som markerer kjøkkenets linjer og komposisjon.

Det finnes øyeblikk da det ville vært behagelig å skjule hele arbeidssonen i kjøkkenet. For eksempel når oppvasken hoper seg opp etter et uforglemmelig festmåltid og gjestene er benket rundt kjøkkenbaren to meter unna.

Eller motsatt - mens du er i matlagingsmodus - la skap som har innhold og ingredienser du stadig trenger, stå åpne. Men så er det disse skapdørene da, som i konstant åpen stilling tar mye plass. Hemmeligheten heter pocketdører. Dette er skap-dører som i åpen stilling ikke står rett ut, men skyves elegant inn i «lommer» mellom skapmodulene. Du får vidåpne, lett tilgjengelige skap, når det er praktisk. Og du skjuler kaoset på kjøkkenbenken når det er det du ønsker.

Snakk med Sigdals kjøkkenkonsulent, som kan integrere pocketdører i planløsningen, slik at ditt nye kjøkken får en helt unik funksjonalitet.
Elegant og moderne eikekjøkken. Slette fronter i eikefinér med integrert kantlist i eik som markerer kjøkkenets linjer og komposisjon.

Avtal et møte og start din kjøkkenreise

Vi treffes digitalt, på telefon eller i butikk.