Siemens

Siemens design – en design som er tidløs i ordets beste betydning.

Hvorfor akkurat Siemens?

Vi har visjonenVi har en visjon om et enklere og mer behagelig liv, dette inspirerer oss til å skape den nye tidens innovasjoner til hjemmet. Med perfeksjon og presisjon utvikler vi stadig nye løsninger som legger dagen i dag bak oss, og lar oss ta skrittet inn i morgendagen. Vi sier at alt kan bli bedre, og vår måte å tenke på bygger derfor på en innovativ teknologi og design som sikter fremover.

Vi vil forbedre dine forutsetninger for å kunne leve et fritt og behagelig liv, med plass for alle dine ambisjoner. Det er der, i et moderne hjem, det vi kaller livskvalitet virkelig bor, i dag og i fremtiden.

Vi har innovasjoneneSiemens ligger i absolutt forkant av utviklingen. Det handler om nye høyteknologiske innovasjoner, nye materialer, et bevisst syn på miljøet og visjonære idéer om hvordan vi kan løse fremtidens utfordringer.

Siemens registrerte 8 800 oppfinnelser i fjor, hvilket utgjør ca 24 oppfinnelser per dag. Vi har ikke mindre enn 58 000 patenter, et faktum som vitner om vår innovasjonskraft og dedikasjon bak produktet du har framfor deg.

Vi har designenSiemens er kjent for sine mange innovasjoner, og leder den teknologiske utviklingen fremover. Det vises også i den fremtidsrettede designen. Med en klar og stilren design skaper Siemens et uttrykk som tar, men som samtidig gir plass til ditt eget miljø og din egen innredning.

Alle produktene vi produserer er også formgitt for å synkronisere perfekt. Hver detalj, fra lyset i panelene til trykkfølelsen i bryterne, alt har en estetisk sammenheng for å fungere bra sammen.

På mange måter kan den beskrives som moderne, men i bunn og grunn handler det om en design som alltid vil være samtidig. Sprunget ut av de funksjonene den tilbyr, vil den leve med deg og din tid.

Se utvalg og les mer om Siemens.

Vi kan tilby et stort utvalg hvitevarer fra Siemens til våre kunder, hvis du vil vite mer din avtal møte eller finn forhandler.

Sigdal - Siemens cashback

Pengene tilbake

Få opptil 3000 kroner tilbake når du kjøper inductionAir Plus eller en ventilator fra Siemens studioLine. Kampanjen gjelder i perioden 15. mars – 30. juni 2021. Leveranse av produkter og registrering av kjøp må gjøres senest 31. august 2021.

Les mer om kampanjen

Siemens FlexInduction
Oppvaskmaskin