NEFF

Folk inspireres av matlaging, og vi inspireres av folk.
Det er det grunnleggende prinsippet bak alt vi gjør hos NEFF.

NEFF - MATLAGING PÅ SITT BESTE.

Vi i NEFF tenker alltid på deg som forbruker når vi utvikler våre produkter. For oss er ikke teknologien perfekt før du kan realisere din visjon og skape magi på kjøkkenet. Unike funksjoner som Slide&Hide®, TwistPad® og CircoTherm® er bare noen eksempler, perfekt for alle som liker å lage god mat sammen med familie og venner.

I over 140 år har NEFF produsert inspirerende kjøkkenutstyr i tyske Bretten. Nå inviterer vi deg inn i vårt kjøkken – Velkommen til NEFF.

Utforsk NEFF, start din kjøkkenplanlegging hos din nærmeste Sigdal-forhandler.

Sigdal Kjøkken - NEFF ovn miljø

Slide & Hide® - Den forsvinnende ovnsdøren

Funksjonen som har blitt en stor favoritt. De engasjerte hjemmekokkene trenger albuerom på kjøkkenet. Slide&Hide® gir deg den plassen du trenger når ovnsdøren forsvinner helt under ovnen når den åpnes. I kombinasjon med pyrolytisk selvrengjøring er dette gode nyheter både for hjemmekokken og gjestene. Ingenting kommer i veien for den kreative kokken. Slide&Hide® er nå standard på de fleste av våre innbyggingsovner. Døren forsvinner helt under ovnen og gir deg bedre plass på kjøkkenet.

Les mer

Sigdal Kjøkken - NEFF ovner miljø

SEAMLESS COMBINATION® - FULLENDT DESIGN

Med SeamlessCombination® skapes en enhetlig design og to produkter smelter sammen til en enhet. SeamlessCombination® gjør det mulig å sømløst kombinere produkter som installeres ovenpå hverandre. Den rustfrie stållisten på hver side lar deg elegant kombinere en ovn i full størrelse med kompaktovn, kompaktovn med varmeskuff, eller kompaktovn med vakuumskuff.

Les mer

Sigdal Kjøkken - NEFF koketopp mijø

INDUKSJONSTOPPER

Dersom du ønsker en fleksibel og rask platetopp, er en induksjonstopp fra NEFF noe for deg. Betjeningen av platetoppen er også en opplevelse i seg selv. TwistPad® er detaljen på alle NEFFs induksjonstopper, som uten tvil vil være et samtaleemne når du har gjester på kjøkkenet. TwistPad® regulerer induksjonssonene dine optimalt og gjør matlagingen enkel og morsom, og gir full kontroll over kokesonene.

Les mer

Sigdal Kjøkken - NEFF koketopp

NEFF VENTING COOKTOP - PLATETOPPER MED INTEGRERT VENTILATOR

Induksjonstopp med innebygd og fullt integrert ventilator er perfekt i en kjøkkenøy, eller hvis du vil ha mer plass på kjøkkenet. Den automatiske ventilatoren er lett å rengjøre og fettfilteret kan vaskes i oppvaskmaskin. Platetoppen krever ikke mye plass i skapstammen og kan kombineres ved hjelp av standard kjøkkeninnredning.

Les mer

Sigdal Kjøkken - NEFF koketopp

NEDSENKBAR BENKEVENTILASJON I GLASS

Gjør kjøkkenøya komplett med vår nye nedsenkbare benkeventilator i glass. Den er nesten usynlig, men like effektivt som en tradisjonell ventilator. Ventilatorens glass hever seg elegant, i det øyeblikket du skrur på ventilatoren og justerer automatisk effekten etter din matlaging.

Se video

Sigdal Kjøkken - NEFF vifte & koketopp miljø

VENTILATOR

Finn ventilatoren som passer til ditt kjøkken. Oppdag våre kraftfulle men stillegående ventilatorer og finn den som passer akkurat ditt kjøkken og stil. Vi har ventilatorer med skrivbar overflate og bokstøtte, fritthengende ventilatorer for kjøkkenøy og ventilatorer i klassisk design. Hvis du foretrekker en mer tradisjonell ventilator, har vi også det i sortimentet vårt. Eller som nevnt før benkeventilasjon i glass eller platetopp med integrert ventilator.

Les mer

Sigdal Kjøkken - NEFF kjøleskap

HOLD RÅVARENE FRISKE

NEFF kjøleskap og frysere for deg som elsker å lage mat. Selv de beste kokkene er avhengige av gode råvarer. Derfor er riktig oppbevaring av mat så viktig i alle NEFFs kjøle- og fryseskap. Ønsker du kjøleskap, fryser, kombiskap eller et integrert kjøleskap?

Les mer

Sigdal Kjøkken - NEFF HomeConnect

KOMMUNISERER MED OVNEN

Matlaging på sitt beste. Få inspirasjon fra en hel verden av oppskrifter som er skapt for ovnen din. Og nå kan du betjene ovnen, oppvaskmaskinen og andre NEFF produkter med Wi-Fi og Home Connect. Trykk på appen, snakk med ovnen din via stemmestyring, og la produktene interagere automatisk med hverandre. Slipp kreativiteten løs i ditt kjøkken.

Les mer