Scala er en tidløs kjøkkenmodell med sine karakteristiske slette fyllinger. Modellen passer like godt til moderne som klassiske kjøkken. Scala er en tidløs kjøkkenmodell med sine karakteristiske slette fyllinger. Modellen passer like godt til moderne som klassiske kjøkken. Scala er en tidløs kjøkkenmodell med sine karakteristiske slette fyllinger. Modellen passer like godt til moderne som klassiske kjøkken. Scala er en tidløs kjøkkenmodell med sine karakteristiske slette fyllinger. Modellen passer like godt til moderne som klassiske kjøkken. Scala er en tidløs kjøkkenmodell med sine karakteristiske slette fyllinger. Modellen passer like godt til moderne som klassiske kjøkken.

Scala Tundra

  • Fronter med enkel ramme og slett fylling
  • Ramme i tre, fylling i malt MDF
  • Finnes også som Inframe
  • Males i 15 standard farger
  • Valgfri NCS-farge mot et pristillegg

Hva koster et kjøkken?

Det er mange ting som påvirker prisen på et kjøkken, blant annet størrelsen på kjøkkenet og hvilke benkeplater du velger. Vi har laget en oversikt som gjør det enklere for deg å se over hva som driver prisen på et kjøkken opp eller ned.

Les artikkelen

 

Furu Korn Hav Torden Høst Sky Frost Granitt Mold Strøm Mose Ro Tundra Frø Snø

Book et designmøte!

Avtal kostnadsfritt møte med en av våre kjøkkendesignere for å oppfylle din kjøkkendrøm.
Avtal møte
På utstilling i disse butikkene
Teknisk data

Teknisk data

Front:
19 mm front med ramtre og slett fylling i malt MDF.
Malt med hvit vannbasert maling, glans 25.
Leveres som standard med front i farge: NCS 0601-G70Y (nærmeste standard NCS kode er: NCS S0500N).
Scala i fargen Snø er svanemerket.
Vitrinedører uten sprosser, 3 glassvalg.

Skrog:
16 mm spon med hvit MFC overflate.
0,6 mm kantlist i hvit ABS plast.
Fargetilpasset kantlist kan leveres.
Scala i hvitt er svanemerket.

Om Scala
Med sine karakteristiske slette fyllinger, fremstår modell Scala som en crossover mellom tradisjonsdesign og moderne linjer. Du kan forsterke det ene eller det andre ved valg av tilbehør. Vil du ha et koselig og romantisk kjøkken med stil og sjel er Scala modellen for deg!

Scalas ulike utførelser

Scala Classic

Nett og tidløs crossover-modell. Fronter med enkel ramme og slett fylling, noe som kombinerer vintage kjøkkendesign med et moderne uttrykk. Du kan forsterke det ene eller det andre gjennom valg av tilbehør.

Scala Inframe

Sigdals Inframekonsept, med dører og skuffer som ligger innrammet, gir innredningen et flott, plassbygd preg. Scala kan fås med innramming i foliert MDF i samme farge.

Hvilken front i hvilken farge? Test vårt nye designverktøy for å skape din drømmekombinasjon.

Oppbevaringsløsninger

Et kjøkken skal være praktisk. Det skal passe til ditt liv og dine behov. Vi har en rekke oppbevaringsløsninger som gjør kjøkkenet ditt enkelt og godt å jobbe i.