Kjøkkenmodeller

{{slotProps.selectedFilterCategory.Name}} kitchens

Filter

Et kjøkken for alle!

Det er viktig at du får et nytt kjøkken som passer til ditt behovs- og bruksmønster, samtidig som det er i tråd med din smak og stil.
I tillegg til et allerede rikt utvalg av modeller kan Sigdal skreddersy kjøkkenet slik at det oppfyller alle dine ønsker og ambisjoner.

Sigdals modellsortiment rommer mange muligheter for individuell tilpasning, og du kan velge fritt i en mengde farger, overflater og detaljer.

Finn din kjøkkenmodell

Vi har et stor stortiment kjøkken, hvilket passer deg best? Test vårt inspirasjonsverktøy hvor du kan bytte kjøkkenmodell, farge på fronter, vegg, gulv og blandebatteri/vask.

 

Prøv designverktøyet

 

Trenger du inspirasjon?

Inspirasjon er viktig for å finne akkurat det kjøkkenet som passer best deg og din stil. På våre inspirasjonssider finner du artikler og bilder som gir deg gode tips og inspirasjon til ditt nye kjøkken. Her finner du alt fra artikler om fordelene med en kjøkkenøy til bilder av flotte kjøkken i alle størrelser og utførelser.

 

Se våre inspirasjonssider

 

Hjemme hos
Et landlig kjøkken i klassisk stil med moderne detaljer
Kjøkkenet på Lindhjem Gård

Abonner på våre kjøkkentips

Du får mail med tilbud, inspirerende artikler, tips og råd.

Vennligst oppgi en e-postadresse.

Noe gikk galt ved sending av skjemaet! Vennligst prøv igjen senere eller kontakt vår kundeservice.

Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA. Googles personvernregler og vilkår for bruk gjelder. Se vår personvernerklæring her. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet ved å klikke på avregistreringslenken i nyhetsbrevet du har fått.

Takk for at du meldte deg på!