Smarte kjøkken

Hva med et kjøkken du kan utvide etter behov? Med våre smarte produkter kan du skape et fullgodt og velutstyrt kjøkken på et mindre areal.

Hva som er stort og hva som er lite, er bare en oppfatning. Det som føles romslig for noen, kan føles trangt og innestengt for andre. Alt handler om rammer og referanser. Det er mulig å skape stor plass selv på små flater.

Mange av dagens boliger har ganske små kjøkken med begrensede innredningsmuligheter. Hvordan skape et fullgodt og velutstyrt kjøkken på et mindre areal? Hvordan få plass til alt? Med smarte og gjennomtenkte innredningsprodukter kan du faktisk få et lite kjøkken til å fungere som om det var vesentlig større.

Sigdals Smarte Kjøkkenløsninger er et sortiment av spesialinnredninger, som er utviklet nettopp med tanke på effektiv plassutnyttelse i små så vel som store kjøkken. Resultatet for deg, er at du skal få hensiktsmessig plassering og mest mulig plass til det du trenger i hverdagen.

Smart Hylle

Smart hyllen finnes i fire ulike modeller. Til hyllene er det en mengde ulike tilbehør som du kan plassere akkurat der du vil ha de. Som for eksempel urtepotter, porselenskrukker med korklokk, papirholder stativ for iPad, krydderholdere, holder for tørkerull, stativ for nettbrett og hyller i glass eller eik.

Les mer om Smart Hylle

Mild og godlynt kjøkkenmodell i lys eik med liggende trestruktur og innfreste grep.

Hjørneskap med heisfunksjon

Det smarte hjørnebenkeskapet med heisfunksjon gir rene benkeplater og passer utmerket til oppbevaring av for eksempel kjøkkenmaskin som ellers tar opp mye plass.

La vare kjøkkendesigner vis deg alle muligheter for ditt kjøkken gen at book ett designmøte, i butikk eller online.

Avtal møte