Smarte kjøkken

Hva med et kjøkken du kan utvide etter behov? Med våre smarte produkter kan du skape et fullgodt og velutstyrt kjøkken på et mindre areal.

Hva som er stort og hva som er lite, er bare en oppfatning. Det som føles romslig for noen, kan føles trangt og innestengt for andre. Alt handler om rammer og referanser. Det er mulig å skape stor plass selv på små flater.

Mange av dagens boliger har ganske små kjøkken med begrensede innredningsmuligheter. Hvordan skape et fullgodt og velutstyrt kjøkken på et mindre areal? Hvordan få plass til alt? Med smarte og gjennomtenkte innredningsprodukter kan du faktisk få et lite kjøkken til å fungere som om det var vesentlig større.

Sigdals Smarte Kjøkkenløsninger er et sortiment av spesialinnredninger, som er utviklet nettopp med tanke på effektiv plassutnyttelse i små så vel som store kjøkken. Resultatet for deg, er at du skal få hensiktsmessig plassering og mest mulig plass til det du trenger i hverdagen.

Smart Benk

Over ser du vår hendige benkeforlenger på hjul. Når du ikke trenger den, er den skjult i den faste innredningen. Vil du ha ekstra arbeidsflate, spiseplass eller anretningsbenk, trekker du den frem på gulvet, dermed får du litt større utfoldelsesmuligheter. Dette er Sigdals Smart Benk.

Les mer om Smart Benk

Pocket Door

For oppbevaring og hvitevarer. Skapdørene skyves inn i lommer på siden av skapmodulene. Dørene går på skinner mellom skrog og dekksider. I lukket stilling blir dørene en diskret og ensartet "kamuflasjevegg" som skjuler skapinnredning, ovner og kjøkkenmaskineri.

La vare kjøkkendesigner vis deg alle muligheter for ditt kjøkken gen at book ett designmøte, i butikk eller online.

Avtal møte