Innred ditt sommerkjøkken - tre ulike stiler til inspirasjon

Sommeren er her og vi ser alle etter inspirasjon til det perfekte og personlige sommerkjøkkenet. Kanskje er det sommerhuset som skal innredes? Et rustikt sommerkjøkken, et naturnært kjøkken med lekkert design eller hvorfor ikke et moderne sommerkjøkken – alle tre forskjellige kjøkkenstiler som går hånd i hånd. Bli inspirert og finn stilen som passer deg.

Et landlig sommerkjøkken går aldri av moten

Et landlig kjøkken holder seg over tid og går aldri av moten. Vår populære front Herregaard i fargen Korn fra vår nye fargekolleksjon Jordnær gir en herlig følese av sommer og sol. Personlige grep, som å male alt interiør i samme farge, skaper et rolig og personlig uttrykk. Her er har vi brukt lyse toner både på innredning, benkeplate, vegger og gulv. Et sommerlig kjøkken får oss til å tenke på ferie, hvile og samvær med slekt og venner. Uten å gå på kompromiss med design kan du lage et rustikk kjøkken i en moderne tone som passer på hytta eller hjemme på varme sommerdager.

Les mer om Herregaard

Inspirasjon fra havet i et moderne sommerkjøkken

Skap harmoni gjennom åpne flater og en rolig farge som vi gjerne henter utenfra. I dette moderne sommerkjøkkenet er stort lysinnslipp, der den litt mørkere fargen Hav fra fargekolleksjonen Jordnær, kompletterer vår kjøkkenmodell Scala. Fargen gir en rolig følelse på kjøkkenet og tilhører den avslappende fargeskalaen. En dypere farge i et moderne kjøkken skaper harmonien vi søker etter om sommeren. Kjøkkenøya bidrar til oppbevaringsmuligheter, plass til matlaging og samvær med venner og familie.

Kjøkkenøya er praktisk på et areal som ofte er litt mindre i sommerhuset. Kjøkkenet blir samlingspunktet i huset, der vi samles sene sommerkvelder og tidlige frokoster i morgensolen. For å opprettholde en luftig og åpen følelse, jobb med åpne flater og bind dem sammen med enkle triks. Du kan kombinere forskjellige soner med farger, materialer og detaljer. Kanskje matcher du de samme fargene og tonene i resten av huset?


Les mer om Scala

Ta naturen og sommeren inn på kjøkkenet

Bland materialer i naturlige farger for å skape et mykt og stilig kjøkken med følelse av design. En brunbeiset skapdør til et vitrineskap med rillet glass skaper ekstra liv og fremhever personlige detaljer på kjøkkenet ditt. Se hvordan Signatur Favn dekker kjøkkenet i ulike nyanser av tre, en tydelig kjøkkentrend som også passer perfekt til sommerhuset. Eikens karakteristiske farge gjør at huset og naturen flyter sammen, perfekt til alle sommeranledninger der dørene åpnes og naturen slipper inn.

Mangelen på harde kontraster i både farge og design gjør at helheten føles mer levende, noe som passer perfekt til sommerkjøkkenet. Detaljer fra naturen bidrar til en avslappende følelse sammen med materialer og farger inspirert av naturen. La sommerbuketten, og maten, ta mye plass på kjøkkenet om sommeren!


Les mer om Favn