Praktiske og fleksible kjøkkenløsninger du ikke visste eksisterte

Enten du har et stort eller lite kjøkken, er smarte og fleksible løsninger alltid aktuelle. Vi bruker mye tid på kjøkkenet - og hvem vil ikke ha flere funksjoner for å lette kjøkkenarbeidet og få enda mer lagringsplass? Her viser vi noen alternativer du kanskje ikke visste eksisterte. Her er fire virkelig smarte løsninger:

# 1: Smart benk

Flater og oppbevaring er viktig på alle kjøkken, spesielt små. Når du tegner et kjøkken, er det viktig å planlegge inn arbeids- og oppbevarings-løsninger på best mulig måte. Den uttrekkbare suppleringsbenken er en nyhet fra Sigdal. Når benken er innfelt, ser det ut som en vanlig skapfront. Men når du trekker det ut, får du en hel kjøkkenbenk ekstra. Her finner du smarte oppbevaringsløsninger, skuffer og detaljer som gjør at kjøkkenet føles større enn det er.

# 2: Smart hylle

Noen ting er rett og slett for fine til å gjemme bort i skap eller skuffer, derfor har vi laget Smart Hyllen. Hyllen finnes i dobbelt eller enkle versjon og kan enkelt tilpasses dine behov ved hjelp av ulike tilpasningsbare innredninger.

Du kan blant annet velge mellom beholdere for krydder, porselenskrukker med korklokk, papirholder eller stativ for iPaden og om du vil ha hyller i glass eller eik.

# 3: Oppbevaringsboks til mat

Noen matvarer trenger litt ekstra hjelp for å holde seg frisk lenger, for eksempel brød, frukt og grønnsaker. I stedet for å la brødet ligge fremme å tørke, eller risikere at frukten blir dårlig på en tallerken - legg dem i en spesialdesignet oppbevaringsboks.

Boksen ser ut som en hvilken som helst boks, men er designet for å øke levetiden til maten din.

# 4: Smart skafferi

Det er ingen hemmelighet at det lett kan være et litt kaos i skuffer og skap. Hvorfor ikke velge interiørdesign som gjør det enklere å organisere innholdet? Med et skafferi har du plass til alt av tørrvarer og du har likevel full oversikt. Sigdal har flere forskjellige løsninger som fremmer orden og ryddighet - selv i skapene.

# 5: Hjørneskap med heisfunksjon

Det smarte hjørnebenkeskapet med heisfunksjon gir rene benkeplater og passer utmerket til oppbevaring av for eksempel kjøkkenmaskin som ellers tar opp mye plass.

Øvre hylle har LEDbelysning som tennes automatisk når man heiser innredningen opp og slukkes når man heiser den ned igjen. I tillegg har du el-uttak i stolpen hvor du kan koble til kjøkkenmaskin etc.