Praktiske og fleksible kjøkkenløsninger du ikke visste eksisterte

Enten du har et stort eller lite kjøkken, er smarte og fleksible løsninger alltid aktuelle. Vi bruker mye tid på kjøkkenet - og hvem vil ikke ha flere funksjoner for å lette kjøkkenarbeidet og få enda mer lagringsplass? Her viser vi noen alternativer du kanskje ikke visste eksisterte. Her er tre smarte løsninger:

# 1: Smart hylle

Noen ting er rett og slett for fine til å gjemme bort i skap eller skuffer, derfor har vi laget Smart Hyllen. Hyllen finnes i dobbelt eller enkle versjon og kan enkelt tilpasses dine behov ved hjelp av ulike tilpasningsbare innredninger.

Du kan blant annet velge mellom beholdere for krydder, porselenskrukker med korklokk, papirholder eller stativ for iPaden og om du vil ha hyller i glass eller eik.

# 2: Smart skafferi

Det er ingen hemmelighet at det lett kan være et litt kaos i skuffer og skap. Hvorfor ikke velge interiørdesign som gjør det enklere å organisere innholdet? Med et skafferi har du plass til alt av tørrvarer og du har likevel full oversikt. Sigdal har flere forskjellige løsninger som fremmer orden og ryddighet - selv i skapene.

# 3: Hjørneskap med heisfunksjon

Det smarte hjørnebenkeskapet med heisfunksjon gir rene benkeplater og passer utmerket til oppbevaring av for eksempel kjøkkenmaskin som ellers tar opp mye plass.

Øvre hylle har LEDbelysning som tennes automatisk når man heiser innredningen opp og slukkes når man heiser den ned igjen. I tillegg har du el-uttak i stolpen hvor du kan koble til kjøkkenmaskin etc.