7 tips for å unngå de vanligste kjøkkendesignfeilene

En renovering av kjøkken er et stort prosjekt med mange ting å vurdere og ta hensyn til. Her er 7 tips som hjelper deg med å unngå de vanligste feilene folk gjør når de skal designe sitt nye kjøkken.

1. Ikke glem arbeidsflyten

Hold nøkkelelementer som kjøleskap, vask og ovn i et åpent triangel for å opprettholde effektiviteten når du lager mat.

 

2. Tenk på riktig belysning og antall stikkontakter

Hvor trenger du lys og hva slags lys trenger du i de forskjellige sonene på kjøkkenet? Hvilke elektriske apparater bruker du på kjøkkenet? Planlegg belysningen og stikkontaktene slik at de oppfyller dine behov.

3. Velg riktig benkeplate

Tenk på hvordan du bruker benkeplaten din i dag og hvilken benkeplate som passer for deg og ditt kjøkken.

Hvordan velge benkeplate

 

4. Maksimer plassen

Det er mange smarte lagringsløsninger som hjelper deg med å maksimere plassen på kjøkkenet ditt. Ikke gå glipp av verdifull plass.

Våre smarte kjøkkenløsninger

5. Mål to ganger

Å måle kjøkkenet er viktig når du skal designe kjøkkenet ditt. Mål to ganger så du sørger for at det er helt riktig. Slik måler du kjøkkenet ditt.

6. Tenk langsiktig

Prøv å tenke langsiktig og ikke bare hva som trender akkurat nå. Kjøkkenet er noe du skal leve med lenge, så hold en nøytral base og arbeid med tilbehør for å gjøre det mer personlig og trendy.

7. Ta deg tid - ingen raske løsninger

Selvfølgelig vil du ha drømmekjøkkenet så fort som mulig, men siden det er en prosess med mange beslutninger, er det viktig at du lar det ta den tiden det tar. Ikke ta hastige beslutninger.