Sigdals holdbarhetsarbeid

Bærekraft er svært viktig for oss i Sigdal. Gjennom vårt arbeid ønsker vi å bidra til en mer bærekraftig fremtid for mennesker og miljø, både når det gjelder design og valg av materialer, produksjonsmetoder og transport. Svanemerkede produkter er ikke bare et riktig valg for miljøet. Det er også et smart valg fordi kjøkkenet oppfyller strenge funksjonelle og kvalitetskrav.

Vårt holdbarhetsarbeid

Vår måte å jobbe med bærekraft / miljø innebærer alt fra å designe, utvikle og produsere produkter til hvordan vi vurderer risiko og muligheter, samt engasjerer leverandører og andre interessenter. Vi ønsker å bidra til en bærekraftig fremtid ved å hjelpe våre kunder til å leve et mer bærekraftig liv på kjøkkenet. Vår ambisjon er å kontinuerlig forbedre vårt holdbarhetsarbeid både for våre produkter og vår virksomhet.

Her kan du lese mer om vår Holdbarhets- og kvalitetspolicy og våre samarbeidspartnere i holdbarhetsarbeidet.

Les mer om hvordan vi jobber med holdbarhet.

Sigdal kjøkken - Square Eik Lakriz, avfallsskuff

EKO-ytelse

Her finner du en oversikt over våre produkter som oppfyller Sigdal sine klassifikasjonssystemet 
EKO ytelse. Se Sigdals EKO-ytelse

• Svanemerkede produkter
• Bygningserklæring (eBVD)
• Vurdert i Byggvarubedömningen
• Listet i Svanens Husproduktportal (forhåndsgodkjent for bruk i svanemerkede bygg)
• Godkjent for miljøbygging og BREEAM NOR
• Utstedelsesrapport (RISE / SP)
• BASTA registrert
Sigdal - Miljømerket Svanen

Svanemerket er en garanti for at kjøkkenet holder mål med tanke på miljø og kvalitet. Kun produkter som både produseres, konsumeres og resirkuleres uten å skade naturen blir godkjent. Alle Sigdals standard skrog og modellene Amfi Eik, Bello, Gloss, Herregaard Eik, Herregaard Hvit, Line Hvit, Nordisk, Scala Eik, Scala Hvit, Uno, Vario og Vidde er godkjent. Våre skrog og de fleste av våre fronter inngår i vårt Svanesortiment.

Sigdal kjøkken - Uno 1002-Y