Enten du vil bygge et innbydende inngangsparti eller en plassrik soveromsgarderobe er Herregaard en svært anvendelig modell som kan tilpasse alle romstørrelser og planløsninger. Hjemmet ditt får et herskapelig klassisk preg, med fremtrukket sokkel, profilerte fronter og listverk.

Herregaard garderobeskap

Hva koster et kjøkken?

Det er mange ting som påvirker prisen på et kjøkken, blant annet størrelsen på kjøkkenet og hvilke benkeplater du velger. Vi har laget en oversikt som gjør det enklere for deg å se over hva som driver prisen på et kjøkken opp eller ned.

Les artikkelen

 

Frø Mose Snø Frost Mold Korn Furu Tundra Strøm Sky Hav Ro Høst Torden Granitt

Book et designmøte!

Avtal kostnadsfritt møte med en av våre kjøkkendesignere for å oppfylle din kjøkkendrøm.
Avtal møte
På utstilling i disse butikkene
Teknisk data og valgmuligheter

Teknisk data og valgmuligheter

19 mm front med ramtre og profilert fylling i malt MDF. Vitrinedør med sprosser og 2 glassvalg. Leveres hvitmalt med skrog i hvit melamin som standard. Innramming i foliert MDF i samme farge.

Fronten kan leveres i 16 forskjellige malte farger med mulighet for fargetilpasset forkant på skrogene. Du kan også blande din egen farge.

Herregaard i hvitt er svanemerket.

Om Herregaard garderobeskap

Enten du vil bygge et innbydende inngangsparti eller en plassrik soveromsgarderobe -Herregaard er en svært anvendelig modell som kan tilpasses alle romstørrelser og planløsninger. Hjemmet ditt får et herskapelig klassisk preg, med fremtrukket sokkel, profilerte fronter og listverk - kanskje til og med en hyggelig sittebenk i samme stil!

Match med kjøkkenet ditt

Hvis du liker Herregaard garderobeskap vil du kanskje også like kjøkkenet Herregaard. Match garderobeskapene med kjøkkenet for en enhetlig følelse i hjemmet ditt.

Se kjøkkenet Herregaard

Andre garderobeskap

Våre eksperter er her for å hjelpe deg

Avtal ett designmøte i butikk eller online.