Veien til ditt nye kjøkken!

Vi har utviklet noe vi kaller for Sigdalmetoden. Den bygger på noen utvalgte tjenester som hjelper deg gjennom hele prosessen og gjør det enklere for deg å få det kjøkkenet du drømmer om. Sigdalmetoden bygger på over 70 års erfaring med å designe, bygge og levere kjøkken. Erfaringen vår har hjulpet oss til å forstå hva mennesker synes er viktig for å få et nytt kjøkken på plass. Det kanskje viktigste elementet i Sigdalmetoden er den personlige kontakten, at du får noen som hjelper deg gjennom hele prosessen, fra idéstadiet og helt frem til du er 100 prosent fornøyd. For at du skal få et bedre bilde av hva vi tilbyr, og hva som inngår i Sigdalmetoden, følger det her en oversikt over de tjenestene vi hjelper deg med – alt for å garantere at du får kjøkkenet du alltid har drømt om.

1 Inspirasjon

Sigdal kjøkken - Amfi Eik

Interiørmagasiner, blogger venner og sosiale medier er kilder til inspirasjon. Blad i interiørmagasiner, surf rundt på Pinterest og Instagram og sørg for å ta bilder når du finner et kjøkken du liker. Å bli inspirert er første setget på veien til å få oppfylt din kjøkkendrøm.

Her på hjemmesiden hjelper vi deg:

Galleri med våre kjøkkenbilder
Vårt kjøkkensortimen
Quiz der du får hjelp til å finne din kjøkkenstil
Artikler med trender, tips og råd

 

 

2 Planlegging

Sigdal kjøkken - Line beige S2005-Y20R

Før du begynner å planlegge ditt nye kjøkken er det noen spørsmål du bør tenke igjennom. For eksempel hvordan du ønsker å bruke kjøkkenet? Hvilken stil passer deg? Hvor er ditt budsjett? Les våre 7 tips til smart kjøkkenplanlegging for lettere å komme i gang med planleggingen.

Her på hjemmesiden hjelper vi deg: 
Prisindikator - prisestimat basert på kjøkkenlayout, modell og benkeplate
Tips for oppmåling
Tips for valg av benkeplate
Smarte kjøkkenløsninger
Den praktiske kjøkkenøya

Besøk våre butikker og avtal et kostnadsfritt møte med en kjøkkendesigner. Da kan du se våre kjøkken, få hjelp til design og få prisoverslag på kjøkkenet. Våre kjøkkendesignere tar også hjemmebesøk for deg som ønsker det, dette inngår i prisen dersom du kjøper kjøkken av oss. 

3 Kjøp og installasjon

Fabrikk Eggedal

Når en av våre kjøkkendesignere har bestilt ditt kjøkken bygges det på vår fabrikk i Eggedal. Vi skreddersyr våre kjøkken etter kundens behov og ønsker og gir da alle sjansen til å få et personlig kjøkken.

Et kjøkken fra Sigdal monteres og kontrolleres av vår fabrikk i Eggedal. Hos oss får du ikke flatpakkede kjøkken der du må gjøre all jobben selv. 

Våre forhandlere hjelper deg gjerne slik at du får kontakt med sertifiserte montører som kan hjelpe deg med installsjon av kjøkkenet og garanterer for at jobben blir gjort riktig. Dersom du monterer kjøkkene selv kan du se våre monteringsfilmer for tips og råd.

Våre kjøkken blir levert hjem til deg til avtalt tid ferdig sammensatt og klare til montering.

4 Levering

Transport Sigdal Interiør

Våre kjøkken blir levert hjem til deg til avtalt tid ferdig sammensatt og klare til montering.

Leveringssituasjon

Akkurat nå har vi utfordringer med våre leveringer. Det er flere grunner til dette, de fleste knyttet til pandemien. Dette er en utfordring for hele bransjen. Dessverre vil noen kunder oppleve restinger og at noen elementer tar lenger tid å få levert enn avtalt. Vi beklager dette og gjør vårt beste for å redusere ulempene for våre kunder så mye som mulig.

5 Besiktigelse og garanti

Sigdal Kjøkken - Horisont S5500-N

Vi er ikke ferdige med leveransen før du som kunde er hundre prosent fornøyd med ditt nye kjøkken. Vi gjennomfører en sluttbesiktigelse som utføres ved hjelp av et skjema, per epost eller på stedet, for å garantere at alt er som det skal. Snakk med din kontaktpersonen om sluttbesiktigelse og hva som inngår. Vi bygger kvalitetskjøkken, men alt kan skje.

Les mer om våre garantier, eller snakk med din kontaktperson om hvilke garantier som gjelder for kjøkkenet og hvitevarene dine.

Garanti ved privatkjøp gjennom håndverkere, husfirma eller entreprenør;
Om du som konsument kjøper kjøkkenet ditt av en håndverker, om det inngår i en leilighet/villa som du kjøper av et husfirma eller om ditt kjøkken kjøpes av en entreprenør kan andre regler enn Sigdal garantivilkår gjelde og du må henvende deg til din kontaktperson der for deres garantivilkår.