Kjøkkenmodellen Granli er en innovativ og herlig retromodell med skyvedører i overskap som heller mot deg. Kjøkkenmodellen Granli er en innovativ og herlig retromodell med skyvedører i overskap som heller mot deg. Kjøkkenmodellen Granli er en innovativ og herlig retromodell med skyvedører i overskap som heller mot deg. Kjøkkenmodellen Granli er en innovativ og herlig retromodell med skyvedører i overskap som heller mot deg.

Granli Snø

  • Skyvedører
  • Malt MDF
  • Innfelte "jubileumsgrep"
  • Leveres kun som overskap
  • 4 forskjellige jubileumsfarger

Hva koster et kjøkken?

Det er mange ting som påvirker prisen på et kjøkken, blant annet størrelsen på kjøkkenet og hvilke benkeplater du velger. Vi har laget en oversikt som gjør det enklere for deg å se over hva som driver prisen på et kjøkken opp eller ned.

Les artikkelen

 

5307-B38G 3814-Y29R 2815-Y03R Snø

Book et designmøte!

Avtal kostnadsfritt møte med en av våre kjøkkendesignere for å oppfylle din kjøkkendrøm.
Avtal møte
På utstilling i disse butikkene
Teknisk data

Teknisk data

Front:
16 mm slett front i malt MDF.
Malt i syreherdende industrimaling.

Skrog:
Leveres som standard mål: H 1056 x B 1200 x D 400/275.
16 mm malt MDF.
Spon bakplate og topp.
Leveres med to flyttbare hyller.

Om Granli
Granli er vår jubileumsmodell, til markeringen av at Sigdal har levert kortreiste kjøkken til det norske folk siden 1950. Granli er et ekte norsk retro kjøkken med en moderne vri.

Overskap som heller mot deg er det mest tidstypiske kjøkkendesignet fra etterkrigstidens Norge. I kombinasjon med det aller siste innen moderne skap- og skuffesystemer, er dette et kjøkken for deg som svermer for retrodesign i ny-urban drakt.

Oppbevaringsløsninger

Et kjøkken skal være praktisk. Det skal passe til ditt liv og dine behov. Vi har en rekke oppbevaringsløsninger som gjør kjøkkenet ditt enkelt og godt å jobbe i.

Vi vil bli bedre!

Fant du det du søkte etter?

Takk!

Avtal et møte og start din kjøkkenreise

Vi treffes digitalt, på telefon eller i butikk.