Sigdal Inframe - hemmeligheten ligger i rammen

Sigdals Inframekonsept, med dører og skuffer som ligger innrammet, gir innredningen et flott, plassbygd preg. Med detaljer som taggelister, nostalgihyller, vitriner med kryss-sprosser og fremtrukket sokkel får du et kjøkken moderne kjøkken med plassbygd preg.

Sigdal kjøkken - Scala Inframe S5500-N

I vår Inframe-serie kombinerer vi gammeldags stil med moderne funksjoner. Der dører og skuffefronter flukter med den vakre rammen som gir kjøkkenet et eksklusivt uttrykk og en følelse av ekte håndverk.

I dag har vi interiørtrender som spenner fra det hyper-moderne til det klassiske og opprinnelige. Etterspørselen etter kjøkken i gammeldags håndverksstil er økende, og igjen er Sigdal i front, som en ledende produsent av årgangskjøkken med tradisjonelt, plassbygd utseende.

En del av vår modellkolleksjon leveres som Inframe, med innenforliggende skapdører og skuffefronter. Da får du et kjøkken med et eksklusivt uttrykk og følelsen av solid håndverk. 

 

Våre Inframe-modeller kommer i mange farger og gir deg muligheten til å finne fleksible løsninger som gir deg nesten ubegrensede muligheter til å lage et kjøkken tilpasset dine ønsker og behov. Fra stort til lite kjøkken. Oppdag Inframe og gjenoppdag ekte snekkerarbeid - i en moderne form.

Vi kan tilby Inframe til modellene Scala, Herregaard og Line.

Kjøkkenmodell: Herregaard Inframe. Hovedfarge: S2005-G10Y, kontrastfarge: S1005-Y20R.

Våre Inframe-modeller

Sigdal Kjøkken - Eikeli 6010-Y75R
Sigdal kjøkken - Square Eik S 4502-Y Kjøkkenmodell: Amfi Eik 2.0 lakriz

Hva er din kjøkkenstil?

Ta vår enkle test og kom nærmere din kjøkkendrøm med et personlig moodboard.

Til testen